reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Palin nie ma co panikowac :tak: tak jak mama pisala, czop nawet i 2 tyg spokojnie może odchodzić... Gorzej jakby wypadł wielki glut z krwią jak mi w dzień porodu. To podobno zapowiedz juz rychleo porodu.

Mama2013, Kari - własnie dlatego jakoś spokojne do tego podchodzę. Po za tym głowy, Sa_raa, nie dam pod topór, ze to na 100 % czop, tak mi się po prostu wydaje (nie mam porównania). We wtorek będę na wizycie, to się może dowiem...

Martam&m widzę,że mój Wojtek nie będzie jedynym tutaj na forum :) już 2 cm rozwarcia,wooow.Mocne kciuki za dalszy rozwój akcji!
Ona-to-ma duża już ta Twoja "Mała" :) Obyś rozpakowała się w takim terminie jaki Ci się wymarzył :) najważniejsze,że wszystko jest ok!!
Ewelinanice och tam klopsik od razu :) Ale fakt,waga imponująca:) ciekawe ile mój waży :zawstydzona/y:
DzikaBez no to świetnie,że pessar trzyma :) życzę jak najmilszego oczekiwania do dogodnego dla Ciebie terminu :)
Aśka1987 nie martw się na zapas.Może po prostu dzidziuś będzie drobniejszy.
Asia1312 i już trzeci Wojtek w gronie :-Dna pewno dasz radę wytrzymać do 38tygodnia :blink:
Paulunia Kciuki za wyniki z paciorka :) i żeby szyjka wytrzymała tyle ile powinna :)
Palin oj to prezent by sam sobie zrobił wyjściem na świat 1 :D super,że u Mikołajka wszystko ok! jejjj 3 kg..Dla mnie tradycyjnie to odległa waga :D kciuki za wyniki.Oby jednak to się wątróbka buntowała.Już czoooop matko :szok:
Morena gratuluję udanej wizyty :) i ujemnego wyniku :)
Aguska24mir a byłaś już w Medeorze u gina?? czy u swojego?

Dziewczyny,widzę że faktycznie w maju większość się już rozpakuje :D ale niech mi któraś potowarzyszy do końca :-D

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& :)

Paulunia, Palin Gratki !!!
Palin
mikołaj już dobrą wagę osiągnął więc jak to czop to tyle nie fajnie, że jeszcze się nie przeprowadziłaś - ale Aro by już wyjeżdżał jako tatuś :):)

AnusiaK
i Tobie gratualcje ! Już też mozesz w każdej chwili rodzić :) Cieszę się, że już stres z donoszeniem generalnie mija :):)

A ja też wskoczyłam dziś gince na fotel bo wymaz chciała pobrać - w poniedziałek powinien być wynik i w poniedziałek mam wizytę.
Zerknęła na szyjkę i powiedziała, "że na oko się skraca " - ucieszyło mnie to :)

Sara
kciuki trzymam !

reklama
U nas książkowo ;-)

Szyjka miękka ale tak w standardowy sposób jak to na końcówkę ciąży by wypadało. Jako, że mam skurcze (na szczęście na ktg najmocniejszy ok.40) mam zwiększyć magnez. Trochę się zaniepokoił ilością wód "nie jest źle ale jakby było więcej to bym był bardziej zadowolony"
No i NEWS dnia Feliks waży 3200 gr :szok::nerd:
Część wymiarów na 38tydz część na 36tydz ale od jakiegoś czasu tak jest więc nie panikuje ;-)

No i chce mnie widzieć co tydzień, żeby "niczego nie przegapić" a mnie wyprawy do Łodzi do porodu doprowadzą szybciej niż samo Dziecko :confused2:

Termin CC raczej 10.06 chyba, że będzie wszystko super to może do 14.06 poczekamy. Nie ciężko się domyśleć, że 10 mi lepiej pasuje :rofl2:

Także dziękuję Wam BARDZO za kciuki :tak:

Fioletowa a jak u Ciebie??

Do góry