reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ona-to-ma cudne wieści!

Pamietam jak przy Michasiu przy któryms badaniu polozna stwierdziła że dziecko ma wielką czuprynkę, mialam króciutką szyjkę i przepuszczała wtedy już 2 palce więc wymacała :tak: Takie oczy wtedy zrobiłam :szok: I faktycznie urodził się kudłaty:-D Ciekawe czy Maja będzie taka czupryniasta:sorry:

reklama
Ona- super wieści gratuluję córci z idealną szacowaną wagą i czuprynką!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.!!! I ja mam dziś też- USG na 18.. aby sprawdzić wagę.. boję się, że może być duży, jeśli tak, być może będziemy wywoływać poród... Jak sam się nie zacznie do terminu :)

Witam dziewczyny ja po wizycie... ktg ok 2 małe skurcze :) GIN zbadała dzidzie i mówi że mały klopsik będzie bo ma okrąglutki brzuszek hehe i zaraz zapytała ile przytyłam w ciąży i jakie było duże 1 dziecko. Tak wiec moja Majeczka w 34 tygodniu i 3 dni waży już 2730 :) Kolejna wizyta za 3 tygonie..... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i czekam na wieści z wizyt

Ona gratuluję udanej wizyty i usg :-) Możesz faktycznie już rodzić :-)
Ja urodziłam swojego małęgo w 37tc 5d
ewelinanice również gratuluję udanej wizyty i dużej Mai :tak:

trzymam kciuki za resztę wizyt &&&&

reklama
Do góry