reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

ona-to-ma cudne wieści!

Pamietam jak przy Michasiu przy któryms badaniu polozna stwierdziła że dziecko ma wielką czuprynkę, mialam króciutką szyjkę i przepuszczała wtedy już 2 palce więc wymacała :tak: Takie oczy wtedy zrobiłam :szok: I faktycznie urodził się kudłaty:-D Ciekawe czy Maja będzie taka czupryniasta:sorry:

reklama
Ona- super wieści gratuluję córci z idealną szacowaną wagą i czuprynką!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.!!! I ja mam dziś też- USG na 18.. aby sprawdzić wagę.. boję się, że może być duży, jeśli tak, być może będziemy wywoływać poród... Jak sam się nie zacznie do terminu :)

Witam dziewczyny ja po wizycie... ktg ok 2 małe skurcze :) GIN zbadała dzidzie i mówi że mały klopsik będzie bo ma okrąglutki brzuszek hehe i zaraz zapytała ile przytyłam w ciąży i jakie było duże 1 dziecko. Tak wiec moja Majeczka w 34 tygodniu i 3 dni waży już 2730 :) Kolejna wizyta za 3 tygonie..... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i czekam na wieści z wizyt

Ona gratuluję udanej wizyty i usg :-) Możesz faktycznie już rodzić :-)
Ja urodziłam swojego małęgo w 37tc 5d
ewelinanice również gratuluję udanej wizyty i dużej Mai :tak:

trzymam kciuki za resztę wizyt &&&&

reklama
Do góry