reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Mąż odebrał moje wyniki.
Mocz jak zwykle nie ciekawy... białko, bakterie, nabłonki... ech całą ciąże mi się to wlecze.

Za to wyniki z krwi mi spadły, do tej pory miałam książkowe.

RBC 4.34 norma 4.00-5.90
HGB 11.6 norma 12.0-17.0
HCT 36.4 norma 38.0-50.0
MCV 83.0 norma 83.0-100.0
MCH 26.0 norma 28.0-34.0
MCHC 31.0 norma 32.0-36.0

Poza hemoglobiną nie wiem co to za wartości. Może któraś zna się na tym?

MAMA_WIKI - gratulacje Kochana dobrych wieści!!!! Mam nadzieję, że urodzimy razem hihihih

KINGUSIA - na moje oko wyniki są OK, ja mam hemoglobinę już tylko 9,8, wiele bym dała za Twoje 11,7 :tak:. Przy takich wartościach jak Twoje mój gin nawet nie reagował.

MamaWikusi, super :) gratuluje terminu :) bedzie blizniaczek.. Ja sobie tez ustalilam termin na 23maja :D :p bo to mój i męża szczęśliwy dzień :D hihi zobaczymy na ile skutecznie.. ;)

Kingusia, moim zdaniem tez wyniki ok, moja gin raczej by nie zareagowała nawet..

reklama
Do góry