reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ja już po wizycie. Maja przyjdzie na świat 22 lub 23.05. 20.05 dzwonię do gina 21.05 idę do szpitala, robią mi badania i 22 lub 23 mnie tną. Gin ma też rozmawiać na mój temat z ordynatorem więc luzik :) Na dzień dzisiejszy szyjka długa zamknięta twarda. KTG ok wyszły jakieś spinania macicy które czułam... ale dzisiaj mam nerwowy dzień więc się nie dziwię. USG brak, muszę zrobić badania na krzepliwość bo lekarzowi nie spodobał się mój siniak po skurczu łydki... Oczywiście jeszcze mocz i morfo bo robiłam ostatni raz 4 tyg temu a warto jeszcze sprawdzić. Mała duża jest na 100%. Jedyne co go martwi to to że macica ma pewną rozciągalność, i jak Majka będzie za duża to macica już osiągnie swoje max i zacznie się akcja porodowa, ale w razie co mam dzwonić i będziemy wcześniej ciąć. No to tyle chyba. Dzięki za kciuki

reklama
MamaWikusi ale fajnie to już raptem tylko 3 tygodnie ...Skończy się majówka i będą tylko 2 ...Superowo tak już znać datę.
Ale widzę, ze więcej będzie dzieciaczków koło 20 maja - gorąco będzie tu na forum oj gorąco. Kciuki będzie trzeba studzić :)
Cieszę się, że wszystko w porządku !

Do góry