reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
kciuki!!!
wow, 9miech juz sie nam zaczyna teraz?????????????? kiedy to zlecialo??? Mama Wikusi ale fajnie wyglada ten 9 dzidzius ;-)
wow, 9miech juz sie nam zaczyna teraz?????????????? kiedy to zlecialo??? Mama Wikusi ale fajnie wyglada ten 9 dzidzius ;-)
madzia128
Fanka BB :)
mama wikusi2010 gratuluję 9 i kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&
mama wikusi2010
Ja już po wizycie. Maja przyjdzie na świat 22 lub 23.05. 20.05 dzwonię do gina 21.05 idę do szpitala, robią mi badania i 22 lub 23 mnie tną. Gin ma też rozmawiać na mój temat z ordynatorem więc luzik Na dzień dzisiejszy szyjka długa zamknięta twarda. KTG ok wyszły jakieś spinania macicy które czułam... ale dzisiaj mam nerwowy dzień więc się nie dziwię. USG brak, muszę zrobić badania na krzepliwość bo lekarzowi nie spodobał się mój siniak po skurczu łydki... Oczywiście jeszcze mocz i morfo bo robiłam ostatni raz 4 tyg temu a warto jeszcze sprawdzić. Mała duża jest na 100%. Jedyne co go martwi to to że macica ma pewną rozciągalność, i jak Majka będzie za duża to macica już osiągnie swoje max i zacznie się akcja porodowa, ale w razie co mam dzwonić i będziemy wcześniej ciąć. No to tyle chyba. Dzięki za kciuki
Kingusia91
MamaWikusi gratuluje udanej wizyty i zazdroszczę że znasz dokładny termin przyjścia Majki na świat :-)
Korba32
MamaWikusi, Ale fajowo :-):-):-) Ciekawa jestem na kiedy mi dokładnie wyznaczy termin , ale pewnie też gdzieś ok. 20 GRATULACJE, obyście dotrwały do terminu dziewczyny ;-)
reklama
RobaczekII
MamaWikusi ale fajnie to już raptem tylko 3 tygodnie ...Skończy się majówka i będą tylko 2 ...Superowo tak już znać datę.
Ale widzę, ze więcej będzie dzieciaczków koło 20 maja - gorąco będzie tu na forum oj gorąco. Kciuki będzie trzeba studzić
Cieszę się, że wszystko w porządku !
Ale widzę, ze więcej będzie dzieciaczków koło 20 maja - gorąco będzie tu na forum oj gorąco. Kciuki będzie trzeba studzić
Cieszę się, że wszystko w porządku !