reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Nadrabiam :)

Wisnienko, mam nadzieję, że z tymi zrostami nie będzie tak źle ... Cieszę się, że maluszek ładnie rośnie !

Matak Ewa, piękna waga Jasia !

Anilek
, waga Twojego synka jest ok, podobna do mojego :) następna wizyta będzie milsza. Ale szkoda, że czujesz niedosyt, po wizytach powinniśmy fruwać przez tydzień i szkoda, że giny nie patrzą na to jak bardzo dla nas są te wizyty ważne i emocjonalne.

Sara i to Tobie gratki !

Agcia, też te badania mam zlecone. Oby powychodziły dobrze
KTG ja nie mam zalecone. W pierwsze ciąży dopiero na porodówce mi robili.

Nayaa
, mam fotki ale są niestety mało czytelne więc nie wrzucam. Robione na zwykłym usg.

Teri, kochana, wracaj szybko do zdrowia !!! niech Cię szybko wybadają, podleczą i wypuszczą !

Mój to takie chuhereczko przy Waszych. Ale faktycznie geny robią swoje. Moje gin trochę kręciła nosem, że taki malutki ale jak powiedziałam, jej że pierwszy był podobny to stwierdziła, że taka moje uroda.
Oby tylko podwozia trzymały do terminów, choć do tego 38 tc. A to już tak blisko :)

Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to ja melduję się już po
więc rozwarcie jakie było, takie jest i chyba już tak zostanie, stwierdziła, że teraz to już ok
tabletki utrzymane - ale z datami odstawiania, generalnie za 2 tyg zostanę na samych witaminach :-D jeeeeeee
stwierdziła że ona widzi różnicę [bo ja jej powiedziałam, że za bardzo nie widzę różnicy po odstawieniu soli - że łapy puchną tak samo jak wcześniej, tzn wcale nie mocno, ale jednak są lekkie obrzęki] - na wadze w 2 tyg tylko 450 gr do przodu [i to jej zdaniem zasługa odstawienia soli], poza tym stwierdziła że widac po mojej twarzy polepszenie się

i pogadałam z nią o szpitalu - odradziła mi oba które brałam do tej pory pod uwagę, w tym ten gdzie pracuje jej syn, jest to szpital kliniczny i mówi że tam trafia cała patologia, jej córka niedawno tam rodziła i mówiła że były dwie laski z hiv, wszystkie tokso itd tam trafiają
z kolei drugi jest "modny", więc leci tam przemiał i lekarze a zwłaszcza położne nie mają czasu dla poszczególnych pacjentów, stwierdziła, że jeśli poród zacznie się przed terminem, to mam lecieć do niego, bo i tak wszystkie wcześniaki tam trafiają, ale jeśli w terminie to kazała jechać do wojskowego - mało ludzi tam rodzi, więc skaczą dookoła każdej pacjentki [jej druga córka tam rodziła]
ja wiem, że moja ginka tam kiedyś pracowała, a ja się tam urodziłam :-D

no to rozbieram łóżko :-D

reklama
Do góry