reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Witam Was kobietki. Ja właśnie po wizycie. Wszystko ok. Szyjka zamknięta, ok. 3,5 cm, mały ułożony pośladkowo (a ostatnio był główką w dół). Muszę iść na konsultacje do poradni diabetologicznej bo cukier po 50g glukozy mam 149. Czyli jak powiedział mój gin na granicy. Dalej niestety muszę się oszczędzać. Jak się nic nie zmieni to cc będę miała między 18 a 21 czerwca.
Trzymam kciuki za wszystkie kobietki przebywające w szpitalach.

reklama
Madzia cieszę się, że Twoja wizyta udana:) Faktycznie Tymek lżejszy niż Franek, ale cieszę się, że udało nam się załapać na to USG! Muszę tylko zapytać mojej DR na wizycie co myśli o tych wymiarach:)
I Kochana odliczamy tygodnie do Twojego CC:)

Robaczku Ty się nie martw... ja wychodzę z założenia że te pomiary i tak nie do końca są wiarygodne. Przy porodzie się wszystko okaże!

Asiu gratuluję udanej wizyty i mam nadzieję, że cukier Ci spadnie... :)

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt . Madzia , Smile - fajnie , ze się załapałyscie na to usg :tak:
Naya- może Twój Pączuś to śpioszek poprostu ??? Czytałam , ze jak dziecko śpi to mu tętno spada . Ale dobrze , ze bedziesz to monitorować :tak:.

SMile super Franuś :)) Może teraz tak wystartował a później przystopuje :) u mnie też wg poprzedniego usg dostał "turbodoładowania" ale zobaczymy przy końcu :) Fajnie,że udało Ci się załapać :)
Madzia no nie wypada prosić o zdjęcie "męskości" :-D ale fajnie,że widziałaś Tymka :) waga-piórko masz rację :)
Asia świetnie,że szyjka zamknięta :) Kciuki za cukier!oby spadł!

Kurcze,jak już zna się termin to tak hmmm..inaczej echh:zawstydzona/y:

No właśnie tak to z tymi wymiarami jest. Dopiero po urodzeniu się wszystko okaże. Już też pisałam, że Seweryn mial mieć koło 4 kg a miał 3200 więc i teraz dość lightowo podchodzę. Najważniejsze, że maluchy przybierają na wadzę.

Gratuluję dziewczyny wizyt i usg :)

reklama
Do góry