reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Fioletowa fajnie, że udało Ci się tak wszystko pozałatwiać:)))
Robaczku super wieści! Gratuluję utrzymania wagi:D
Wisieńka Twój synek ma już fajną wagę! 3mam kciuki żeby lekarz wpadł na jakieś sensowne rozwiązanie...
Matka Ewa to już tylko miesiąc!!!! :D Twój Jaś już też całkiem spory:))) super!
Anilek no to niefajną miałaś wizytę, ale ważne, że wszystko dobrze. Też wizytę mam 09.05 więc będziemy czekały razem! Mam nadzieję, że Twoja DR będzie już w dobrym humorku...

Sa_raa Kochana co z Tobą kiedy rodzimy?:) Teri..???

reklama
Waga moich dzieci :-) - Zosia 3900 , Zuzia 3450 , Wojtek 4150 . Wojtek w 32 tygodniu ważył 2900 gr , więc Jaś mniej więcej będzie ważył tyle co Wojtek .
Ja już minę u lekarza miałam nietęgą , ale lekarz mnie uspokajał , ze dam radę jak już takie dzieci rodziłam a on mi pomoże ;-).
Anilek - termin z OM mam na 14 czerwca :tak:. Więc dzidziol jest 3 tygodnie do przodu :sorry:.

Gadam lekarzowi , ze może ja za dużo jem i to dlatego te dzieci takie wielkie . Ale on na to , że to geny i nic na to nie poradzę . I , że w Oświęcimiu też się rodziły duże dzieci a matki głodowały .

Ostatnia edycja:
Wisieńka bądź dobrej myśli - lekarz znajdzie odpowiednie rozwiązanie:-) Synuś to duży chłopak!

MatkaEwa wow! Jaś już tyle waży?! Ależ ten czas mija, szok!

Anilek to ewidentnie wina rejestratorki. Mam nadzieję, że z kolejnej wizyty będziesz już zadowolona.

Wisienka MatkaEwa gratuluje udanych wizyt:tak:
MatkaEwa moja córcie urodziłam w 37 tyg z wagą 2300 a Twój synuś taki duży. Jutro się dowiem ile ten mój szkrab waży ale pewnie ok 2kg
Anilek przykro mi, że trafiłaś na taki humor ginki ale tak jak smile napisała najważniejsze, że wszystko z maluszkiem dobrze:tak:

Gratuluję mimo wszystko udanych wizyt, najważniejsze, że dzieci rosną i mają się dobrze. Niektóre to bardzo rosną ;)
Robaczku zazdroszczę małego przyrostu ;)
Anilek - zdecydowanie wina rejestratorki, a ginka może przez pośpiech zaniżyła wagę mlucha
Wisienka - oby obyło się bez cięcia krzyżowego
MatkaEwa - się kluseczka szykuje ;)

Szybko napiszę, że u nas wszystko książkowo! Twardo, długo i pozamykane ;-) Tylko Feliks 2400 waży i to mnie trochę przerosło :rofl2:
MatkaEwa uspokoiła mnie waga Twojego Wojtusia ;-)
Robaczku super wieści!!!
Wisieńka trzymam kciuki za "zwykłe" cięcie
anilek uwielbiam te dni kiedy jedziesz do lekarza a on raptem Cię nie pamięta albo ma zły dzień :eek: Współczuję! Cieszę się, że wszystko w porządku z Wami.

reklama
Do góry