reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki!!!! I wyczekuję wieści! :tak::tak::tak:

Hmm, dużo z Was ma już zaplanowane KTG.. nie wiem co mam myśleć o mojej gin, nic nie wspominała o KTG u mnie.. Na następną wizytę mam iść dopiero 9 maja :szok: to u mnie będzie już 37tydzień .. i nie wiem czy i wtedy ma zamiar mi robić KTG.. Myślicie, że powinnam się upomnieć??

Anusiakanusia, spokojnie. Moja gin też nic o KTG nie mówi. Miałam robione tylko jak leżałam na oddziale. Jak jestem na wizycie to ona tylko na krótką chwilę włącza głos i słucha serduszka. Jeśli u Ciebie wszystko w porządku to nie masz się czym martwić.
Też byłam zdziwiona, bo podobno im bliżej końca tym wizyty powinny być częściej, a ja mam znów po 4 tygodniach. Ale skoro wszystko w porządku. Trzeba troszkę ufać, że lekarz wie, co robi.

Sara i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pisałaś faktycznie, że razem wizytujemy :)

Ale nas dziś dużo.
Ja jeszcze dwie godzinki czekania mam, ale stresik dopada :)

gratki udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

ja teraz mam wizyty co 2 tyg - ale raz że znów to rozwarcie, a dwa że ma pobierać coś do badania w 35 tc, a za kolejne 2 tyg, bo będę potrzebować l4

ja dziś skończyłam historię kardiologiczną - usg serca bez zmian, wada jaka była taka jest, kardiologicznie wszystko ok [w sensie praca serca] hehe nie ma przeciwskazań do sn [ale i tak będzie cc ;-) ]
super się udało wszystko w dwa dni ogarnąć i mam spokój do 7 maja do ortopedy
dla mnie najważniejszym niusem z dziś, jest to, że mi się nie pogorszyło :-D

dzięki dziewczynki za kciuki ale poproszę je jutro bo ja wizytuje juro widocznie musiałam zle wpisać datę ja teraz mam wizytę po 3 tyg na ostatniej miałam KTG tylko dlatego że lekarz włączył na chwilę serduszko i Daria miała za wysokie tętno więc poszłam na 15 minut na zapis tętno w górnej granicy normy mam nadzieję że jutro wyjdzie wszystko dobrze

KCIUKI ZA WSZYSTKIE DZISIAJ WIZYTUJĄCE &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry