reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki!!!! I wyczekuję wieści! :tak::tak::tak:

Hmm, dużo z Was ma już zaplanowane KTG.. nie wiem co mam myśleć o mojej gin, nic nie wspominała o KTG u mnie.. Na następną wizytę mam iść dopiero 9 maja :szok: to u mnie będzie już 37tydzień .. i nie wiem czy i wtedy ma zamiar mi robić KTG.. Myślicie, że powinnam się upomnieć??

Anusiakanusia, spokojnie. Moja gin też nic o KTG nie mówi. Miałam robione tylko jak leżałam na oddziale. Jak jestem na wizycie to ona tylko na krótką chwilę włącza głos i słucha serduszka. Jeśli u Ciebie wszystko w porządku to nie masz się czym martwić.
Też byłam zdziwiona, bo podobno im bliżej końca tym wizyty powinny być częściej, a ja mam znów po 4 tygodniach. Ale skoro wszystko w porządku. Trzeba troszkę ufać, że lekarz wie, co robi.

Sara i za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pisałaś faktycznie, że razem wizytujemy :)

Ale nas dziś dużo.
Ja jeszcze dwie godzinki czekania mam, ale stresik dopada :)

gratki udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze

ja teraz mam wizyty co 2 tyg - ale raz że znów to rozwarcie, a dwa że ma pobierać coś do badania w 35 tc, a za kolejne 2 tyg, bo będę potrzebować l4

ja dziś skończyłam historię kardiologiczną - usg serca bez zmian, wada jaka była taka jest, kardiologicznie wszystko ok [w sensie praca serca] hehe nie ma przeciwskazań do sn [ale i tak będzie cc ;-) ]
super się udało wszystko w dwa dni ogarnąć i mam spokój do 7 maja do ortopedy
dla mnie najważniejszym niusem z dziś, jest to, że mi się nie pogorszyło :-D

dzięki dziewczynki za kciuki ale poproszę je jutro bo ja wizytuje juro widocznie musiałam zle wpisać datę ja teraz mam wizytę po 3 tyg na ostatniej miałam KTG tylko dlatego że lekarz włączył na chwilę serduszko i Daria miała za wysokie tętno więc poszłam na 15 minut na zapis tętno w górnej granicy normy mam nadzieję że jutro wyjdzie wszystko dobrze

KCIUKI ZA WSZYSTKIE DZISIAJ WIZYTUJĄCE &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry