reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Fioletowa leż i oszczędzaj się kochana jak najwięcej. Minimum 4 tyg musi jeszcze Filipek wytrzymać:tak: Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli:tak:

Natis kochana tak jak dziewczyny uważam, że medal Ci się należy. Silna z Ciebie kobieta:tak: Oby dieta i leki pomogły :tak: Najważniejsze, że z Lenką wszystko dobrze:)

Mikoto gratuluje wizyty:tak: Trzymam kciuki, żeby za 3 tyg maleństwo się ujawniło:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Natis, ja nadal leze, ale teraz jakos mi latwiej. Juz mi gin zapowiedzial, ze leze do 36tc. Jak potem wstane, to pojde w sina dal ;) co to jest dieta lub miesiac lezenia przy tych miesiacach strachu, ktore mamy za soba.

Fioletowa jeszcze trochę i rozmontujesz łóżko a na razie odpoczywaj dużo...
Natis dobrze że w porę dostałaś leki i mam nadzieję że wyniki się poprawia, 3 tyg to przecież króciutko ;-) dasz radę kochana, nie takie rzeczy już wytrzymałaś ;-)
mikoto ale masz uparciuszka małego, nie chce się ujawnić :-p no ale najważniejsze że maluszek zdrowy :tak:

Natisku- tez myślę, że dasz radę. Kto,jak nie Ty?

Mikoto- super, ze wszystko dobrze. Szkoda, ze nie znacie płci. U nas było tak samo z Marysią- dopiero w chwili porodu sie dowiedziałam:tak::tak:

Bardzo proszę o kcuki za mnie jutro. Mam wizytę o 9.00. Oby pan doktor zrobił usg b tęsknię za widokiem Helenki:tak:

natis: nie jestem z Wami od początku, więc nie wiem ile przeszłaś, ale to co wiem, to już na jedną osobę wystarczy... :no: Dobrze, że Twój lekarz- z tego co piszesz- to fachowiec i zna się na rzeczy. :tak:

mikoto: serio jeszcze nie wiesz czy to chłopak czy dziewczyna? To Ci uparciuszek...:no: No, ale może i lepiej- ciuszki będziesz unisex kupować, bo np.w tym tygodniu moja znajoma urodziła. Miała być dziewczyna- jest facecik. A tu wszystkie ubranka różowe. :baffled: ZONK

fioletowa: leż- wiem-łatwo się mówi,ale najważniejsze, że już z górki...:tak:

marcelinoowa: aha, a jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej? Mi tata dziś załatwił receptę na paski, więc od poniedziałku będę mierzyć znów. :baffled: Moja gin mi kazala 2 godz po jedzeniu i na czczo.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wierze, że dacie, że wszystkie damy radę ! . To już naprawdę niedługo i będziemy się cieszyć zdrowymi maluszkami przy cycuszkach :) (albo przy butlach nvm ;)

Cześć dziewczyny,może jeszcze mnie pamiętacie,czasami się udzielam,ale już częściej podczytuje i z całego serca trzymam za wszystkie kciuki. Natis jestem pod wrażeniem jak dajesz sobie radę z tym natłokiem dolegliwości,silna z Ciebie kobieta:) Korba,fioletowa też dzielne z Was babeczki:) Jeszcze troszkę i wszystkie będziemy po porodach,będziemy tuliły swoje zdrowe i donoszone kruszynki:) Anilek ja też mierze sobie cukier,do diabetologa póki co się nie wybieram,bo wyniki mam w normie raczej,czasami zdarzy się jakiś wyskok,ale mówiono mi na szkoleniu,ze to nie jest groźne,co innego gdybym miała wysoki cukier kilka razy dziennie.Bynajmniej najważniejsze,ze na czczo jest ok.No ale nie ukrywam,ze wkurza mnie ta cała dieta.O kupowaniu pasków bez recepty nie wspomnę,miałam tylko około 100szt na receptę załatwione,reszta pełnopłatne,paranoja.Ostatnio zaczął mi się też stawiac brzuch,ale byłam dzisiaj na szybkiej kontroli i szyjka nadał długa i zamknięta,póki co łykam Aspargin i no spe. Dziewczyny jak nie urok to sr...w tych naszych ciążach,ale damy radę:)))))Pozdrawiam wszystkie i zdrówka życzę:)))

Fioletowa o kurcze już rozwarcie... trzymam za was kciuki
Natis dobrze że masz mądrego lekarza a faktycznie w ciąży masz chyba wszystkie możliwe ''choroby'
Pocieszające jest to że tylko 3 tyg i wasze ciąże będą już donoszone :) a co to 3 tyg w porównaniu z 33? :))
Mikoto ale masz uparciuszka w brzuszku :) dobrze że chociaż u ciebie jest dobrze.

Kciuki za jutro.

reklama
Anilek ja mialam na czczo 92, po 1h 189 a po 2h 145... a moja diabetolog pow właśnie, że przy cukrzycy ciążowej mierzy sie cukier po 1h a nie 2h. Znów moja gin była przekonana, że po dwoch...

Natis najważniejsze , że z Lenką jest wszystko w porządku. Dasz radę z dietą!! ;-)

Do góry