reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Witam nocną porą
Marcysiowa super, że twoje Skarby tak ładnie i zdrowo rosną !
Saraa uważaj na siebie i trzymam kciuki, zeby skurcze odpuściły jak najszybciej
Korba trzymaj się w szpitalu, ma nadzieję, że weekend już spędzisz spokojniejsza w domu,
Anula fajnie, że twój maluch w porządku, a tobie życzę zdrowia
Mamawikusi, Kari - cieszę się z u was OK !

Ja wczoraj nie dotarłam do swojej gin bo żoładek dawał popalić i nie byłam w stanie.
Dziś już jakoś się zwlekłam, bo byłam zarejestrowana do diabetologa i niestety potwierdziła diagnozę cukrzycy ciążowej i dostałam insulinę do wstrzykiwań. Teraz muszę wypraktykować przed jakimi posiłkami muszę brać, mam nadzieję, że pójdzie mi to sprawnie a przede wszystkim , że cukrzyca nie zaszkodziła mojemu maleństwu ...

Korba mam nadzieję że wyjdziesz szybko do domku z Zosieńką w brzuszku, nie ma innej opcji :-)
anula dobrze że z synkiem wszystko ok a Ty się dolecz teraz kochana...
Sa_raa mam nadzieję że skurczę już się nie pojawią i szpital nie będzie potrzebny...
MamaWikusi gratuluje udanej wizyty ;-)
Kari mam nadzieję że ta wizyta położnej wystarczy i faktycznie wszystko jest dobrze. Oby żadne bóle ani skurcze się nie pojawiały ;-)

Dziękuję Bardzo kochane za wsparcie, dopijam kawkę , pakuję torbę i ruszam , na pewno dam znać!!!!

Trzymajcie za nas kciuki, bo tym razem są barrrrrdzo potrzebne:-(

Życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia !!!!!!!;-)

Korba kciuki już od wczoraj zaciśnięte za Was!!!!! odzywaj się. BUZIAKI!!!!

Keks no to nie za fajnie:/ mam nadzieję, że szybko się z tą cukrzycą oswoisz, bo to dość duża zmiana trybu życia..

Korba - kciuki zaszybki powrót z Zosią w brzuszku.
Keks - lipa z tą cukrzycą - Ty też kochana masz "pod górkę" :-(. Ale dobrze , że jest wykryta i leczona czyli dzidzia bezpieczna :tak:
Kari -na pewno szyjka jest ok. Gratuluję udanej wizyty .
Sara - Odpoczywać , leżeć i czekać na czerwiec obowiązkowo ! Wieści z wizyty dobre i to najważniejsze . Też duży chłopczyk juz w brzuszku :tak:

Czy ktoś dziś wizytuje , jak tak to kciuki &&&&&&&&&

Korba, trzymaj się. Musi być dobrze.

Keks - moja siostra też miała w ciąży cukrzycę i była na insulinie. Młody urodził się zdrowiutki, dziś ma 11 lat i już jest wyższy ode mnie ;-) Będzie dobrze. Ważne, że wykryta i już leczona (jak to pisze Matka Ewa). I życzę Ci, żeby potem Ci nie została na stałe.

Za dzisiejsze wizyty &&&&

reklama
Do góry