reklama
keks
Zaciekawiona BB
Witam nocną porą
Marcysiowa super, że twoje Skarby tak ładnie i zdrowo rosną !
Saraa uważaj na siebie i trzymam kciuki, zeby skurcze odpuściły jak najszybciej
Korba trzymaj się w szpitalu, ma nadzieję, że weekend już spędzisz spokojniejsza w domu,
Anula fajnie, że twój maluch w porządku, a tobie życzę zdrowia
Mamawikusi, Kari - cieszę się z u was OK !
Ja wczoraj nie dotarłam do swojej gin bo żoładek dawał popalić i nie byłam w stanie.
Dziś już jakoś się zwlekłam, bo byłam zarejestrowana do diabetologa i niestety potwierdziła diagnozę cukrzycy ciążowej i dostałam insulinę do wstrzykiwań. Teraz muszę wypraktykować przed jakimi posiłkami muszę brać, mam nadzieję, że pójdzie mi to sprawnie a przede wszystkim , że cukrzyca nie zaszkodziła mojemu maleństwu ...
Marcysiowa super, że twoje Skarby tak ładnie i zdrowo rosną !
Saraa uważaj na siebie i trzymam kciuki, zeby skurcze odpuściły jak najszybciej
Korba trzymaj się w szpitalu, ma nadzieję, że weekend już spędzisz spokojniejsza w domu,
Anula fajnie, że twój maluch w porządku, a tobie życzę zdrowia
Mamawikusi, Kari - cieszę się z u was OK !
Ja wczoraj nie dotarłam do swojej gin bo żoładek dawał popalić i nie byłam w stanie.
Dziś już jakoś się zwlekłam, bo byłam zarejestrowana do diabetologa i niestety potwierdziła diagnozę cukrzycy ciążowej i dostałam insulinę do wstrzykiwań. Teraz muszę wypraktykować przed jakimi posiłkami muszę brać, mam nadzieję, że pójdzie mi to sprawnie a przede wszystkim , że cukrzyca nie zaszkodziła mojemu maleństwu ...
Kingusia91
Fanka BB :)
Korba mam nadzieję że wyjdziesz szybko do domku z Zosieńką w brzuszku, nie ma innej opcji :-)
anula dobrze że z synkiem wszystko ok a Ty się dolecz teraz kochana...
Sa_raa mam nadzieję że skurczę już się nie pojawią i szpital nie będzie potrzebny...
MamaWikusi gratuluje udanej wizyty ;-)
Kari mam nadzieję że ta wizyta położnej wystarczy i faktycznie wszystko jest dobrze. Oby żadne bóle ani skurcze się nie pojawiały ;-)
anula dobrze że z synkiem wszystko ok a Ty się dolecz teraz kochana...
Sa_raa mam nadzieję że skurczę już się nie pojawią i szpital nie będzie potrzebny...
MamaWikusi gratuluje udanej wizyty ;-)
Kari mam nadzieję że ta wizyta położnej wystarczy i faktycznie wszystko jest dobrze. Oby żadne bóle ani skurcze się nie pojawiały ;-)
Korba32
Dziękuję Bardzo kochane za wsparcie, dopijam kawkę , pakuję torbę i ruszam , na pewno dam znać!!!!
Trzymajcie za nas kciuki, bo tym razem są barrrrrdzo potrzebne:-(
Życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia !!!!!!!;-)
Trzymajcie za nas kciuki, bo tym razem są barrrrrdzo potrzebne:-(
Życzę miłego dnia i dobrego samopoczucia !!!!!!!;-)
Kingusia91
Korba jesteśmy z Tobą
Korba - kciuki zaszybki powrót z Zosią w brzuszku.
Keks - lipa z tą cukrzycą - Ty też kochana masz "pod górkę" :-(. Ale dobrze , że jest wykryta i leczona czyli dzidzia bezpieczna
Kari -na pewno szyjka jest ok. Gratuluję udanej wizyty .
Sara - Odpoczywać , leżeć i czekać na czerwiec obowiązkowo ! Wieści z wizyty dobre i to najważniejsze . Też duży chłopczyk juz w brzuszku
Czy ktoś dziś wizytuje , jak tak to kciuki &&&&&&&&&
Keks - lipa z tą cukrzycą - Ty też kochana masz "pod górkę" :-(. Ale dobrze , że jest wykryta i leczona czyli dzidzia bezpieczna
Kari -na pewno szyjka jest ok. Gratuluję udanej wizyty .
Sara - Odpoczywać , leżeć i czekać na czerwiec obowiązkowo ! Wieści z wizyty dobre i to najważniejsze . Też duży chłopczyk juz w brzuszku
Czy ktoś dziś wizytuje , jak tak to kciuki &&&&&&&&&
Palindromea
Korba, trzymaj się. Musi być dobrze.
Keks - moja siostra też miała w ciąży cukrzycę i była na insulinie. Młody urodził się zdrowiutki, dziś ma 11 lat i już jest wyższy ode mnie ;-) Będzie dobrze. Ważne, że wykryta i już leczona (jak to pisze Matka Ewa). I życzę Ci, żeby potem Ci nie została na stałe.
Za dzisiejsze wizyty &&&&
Keks - moja siostra też miała w ciąży cukrzycę i była na insulinie. Młody urodził się zdrowiutki, dziś ma 11 lat i już jest wyższy ode mnie ;-) Będzie dobrze. Ważne, że wykryta i już leczona (jak to pisze Matka Ewa). I życzę Ci, żeby potem Ci nie została na stałe.
Za dzisiejsze wizyty &&&&
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Korbuś- trzymaj się dzielnie i wracaj szybko. Ściskam Cię mocno!