reklama
madzia128
Fanka BB :)
Korba szybkiego powrotu do domu :-) Kciuki zaciśnięte &&&&&
Paulunia8713
Keks nie martw się kochana. Na pewno będzie dobrze
Kari gratuluje udanej wizyty. Z szyjką też pewnie jest ok
Korba trzymaj się dzielnie i WRACAJ DO NAS jak najszybciej z Zosią w brzuszku
Kari gratuluje udanej wizyty. Z szyjką też pewnie jest ok
Korba trzymaj się dzielnie i WRACAJ DO NAS jak najszybciej z Zosią w brzuszku
mama2013
Korba- ja też mocno zaciskam kciuki, żebyście dotrwały z Zosią do 9 miesiąca
Bardzo się cieszę, że u pozostałych wszystko ok :-) - Sa_raa- uważaj na siebie! ;-)
Keks- współczuję tej insuliny :-(
Ja już po wizycie i okazuje się, że z moim cukrem też nie do końca wszystko w porządku, tzn. to niedobrze, że po glukozie mam mniej cukru, niż na czczo :-( To jest jakaś płaska krzywa cukrowa, czy jakoś tak i może prowadzić do rozwoju cukrzycy w przyszłości :-(
Teraz przez 3 tyg. mam trzymać dietę cukrzycową (szkoda, że przez święta :-() i niestety potem będę musiała powtórzyć test glukozy- mam nadzieję, że wyjdzie lepiej
Poza tym mam prowadzić oszczędny tryb życia, a tak to wszystko wygląda ok.
USG nie było, ale sprawdzała ręcznie szyjkę i twierdzi, że jest twarda i zamknięta No i posłuchałyśmy serduszka - nadal bije jak dzwon :-)
A po świętach umówiłam się na usg dopplerowskie, bo miałam ostatnio podwyższone przepływy w tętnicach macicy, to pewnie przy okazji podejrzę maleństwo :-)
Bardzo się cieszę, że u pozostałych wszystko ok :-) - Sa_raa- uważaj na siebie! ;-)
Keks- współczuję tej insuliny :-(
Ja już po wizycie i okazuje się, że z moim cukrem też nie do końca wszystko w porządku, tzn. to niedobrze, że po glukozie mam mniej cukru, niż na czczo :-( To jest jakaś płaska krzywa cukrowa, czy jakoś tak i może prowadzić do rozwoju cukrzycy w przyszłości :-(
Teraz przez 3 tyg. mam trzymać dietę cukrzycową (szkoda, że przez święta :-() i niestety potem będę musiała powtórzyć test glukozy- mam nadzieję, że wyjdzie lepiej
Poza tym mam prowadzić oszczędny tryb życia, a tak to wszystko wygląda ok.
USG nie było, ale sprawdzała ręcznie szyjkę i twierdzi, że jest twarda i zamknięta No i posłuchałyśmy serduszka - nadal bije jak dzwon :-)
A po świętach umówiłam się na usg dopplerowskie, bo miałam ostatnio podwyższone przepływy w tętnicach macicy, to pewnie przy okazji podejrzę maleństwo :-)
Mama - dobrze , że drzwi do dzidziusia szczelnie zamknięte . Szkoda , ze tą dietą masz i te wyniki są niedobre . A inne dziewczyny też tak miały i mówili im lekarze , ze jest ok . Interpretacje wyników też się różnią . Dziwne .
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Korba, ściskam i trzymam kciuki!
Marcysiowa, podwójne gratulacje!!!
Sara, oszczędzaj się i dużo wypoczywaj. Oby obyło się bez szpitala
Mama Wikusi, super, że wszystko dobrze
Korba, trzymam kciuki. W szpitalu zrobią, co do nich należy i wrócicie do domu w dwupaku. Trzeba w to wierzyć
Keks, będzie dobrze. Najważniejsze, że wykryli w porę i będziesz się leczyć. Maleństwo raczej urodzi się zdrowe
Sara, oszczędzaj się i dużo wypoczywaj. Oby obyło się bez szpitala
Mama Wikusi, super, że wszystko dobrze
Korba, trzymam kciuki. W szpitalu zrobią, co do nich należy i wrócicie do domu w dwupaku. Trzeba w to wierzyć
Keks, będzie dobrze. Najważniejsze, że wykryli w porę i będziesz się leczyć. Maleństwo raczej urodzi się zdrowe
reklama