reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Dziewczynki gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne ;-)

Teri nie miałam wcześniej okazji zachwycić się Twoją córeczką - cudne fotki z usg :-)

Korba kciuki zaciśnięte na maxa !!! ;-)

Keks nie martw się kochana. Na pewno będzie dobrze:tak:
Kari gratuluje udanej wizyty. Z szyjką też pewnie jest ok:tak:
Korba trzymaj się dzielnie i WRACAJ DO NAS jak najszybciej z Zosią w brzuszku:tak:

Korba- ja też mocno zaciskam kciuki, żebyście dotrwały z Zosią do 9 miesiąca

Bardzo się cieszę, że u pozostałych wszystko ok :-) - Sa_raa- uważaj na siebie! ;-)

Keks- współczuję tej insuliny :-(

Ja już po wizycie i okazuje się, że z moim cukrem też nie do końca wszystko w porządku, tzn. to niedobrze, że po glukozie mam mniej cukru, niż na czczo :-( To jest jakaś płaska krzywa cukrowa, czy jakoś tak i może prowadzić do rozwoju cukrzycy w przyszłości :-(
Teraz przez 3 tyg. mam trzymać dietę cukrzycową (szkoda, że przez święta :-() i niestety potem będę musiała powtórzyć test glukozy- mam nadzieję, że wyjdzie lepiej :nerd:
Poza tym mam prowadzić oszczędny tryb życia, a tak to wszystko wygląda ok.
USG nie było, ale sprawdzała ręcznie szyjkę i twierdzi, że jest twarda i zamknięta :happy: No i posłuchałyśmy serduszka - nadal bije jak dzwon :-)
A po świętach umówiłam się na usg dopplerowskie, bo miałam ostatnio podwyższone przepływy w tętnicach macicy, to pewnie przy okazji podejrzę maleństwo :-)

Mama - dobrze , że drzwi do dzidziusia szczelnie zamknięte :tak:. Szkoda , ze tą dietą masz i te wyniki są niedobre . A inne dziewczyny też tak miały i mówili im lekarze , ze jest ok . Interpretacje wyników też się różnią :eek:. Dziwne .

Marcysiowa, podwójne gratulacje!!!

Sara, oszczędzaj się i dużo wypoczywaj. Oby obyło się bez szpitala

Mama Wikusi
, super, że wszystko dobrze

Korba, trzymam kciuki. W szpitalu zrobią, co do nich należy i wrócicie do domu w dwupaku. Trzeba w to wierzyć

Keks, będzie dobrze. Najważniejsze, że wykryli w porę i będziesz się leczyć. Maleństwo raczej urodzi się zdrowe

reklama
Do góry