reklama
JUSTA19854
Fanka BB :)
Marcysiowa podwójne gratulacje, dużych dziewczyn
Marcysiowa - gratuluję dobrych wieści , dwie duże córeczki i Ty tak dzielnie to znosisz mamusiu Juz masz 2 kilogramy w brzuszku . Fajnie , ze wiadomo która jest która . Mi też zmienił witaminki na Pregna Plus - bo to jakaś nowość z wit D3 podobno według nowych zaleceń .
Ja też na glukozę z żyły dwa razy miałam wyssaną krew :-(. No i mogłam do domku - pozwolili.
Czekam na pozostałe relacje , może jakieś zdjęcie będzie....
Ja też na glukozę z żyły dwa razy miałam wyssaną krew :-(. No i mogłam do domku - pozwolili.
Czekam na pozostałe relacje , może jakieś zdjęcie będzie....
mama wikusi2010
Marcysiowa gratuluję udanej wizyty Duże te twoje dziewczynki są
Ja też już po wizycie. Bez usg. Szyjka długa, zamknięta prawidłowa, no idealna
Następna wizyta w 31t4d czyli za 3tyg 2.04 Wtedy też mam zrobić mocz i morfologie, dopegyt brać dalej i kontrolować ciśnienie.
Ja też już po wizycie. Bez usg. Szyjka długa, zamknięta prawidłowa, no idealna
Następna wizyta w 31t4d czyli za 3tyg 2.04 Wtedy też mam zrobić mocz i morfologie, dopegyt brać dalej i kontrolować ciśnienie.
RobaczekII
Marcysiowa GRATULACJĘ !!!!! Fajnie, że już rozróżniasz dziewczynki i ładnie rosną Bardzo się cieszę
MamaWiki cieszę, że się wszystko dobrze.
Nie wiem czy mogę pisać, mam nadzieję, że Korba się nie pogniewa ale mocne kciukasy jej potrzebne Szyjka się skróciła i jutro szpital ją czeka. Dziewczyny z całych sił , nogi i ręcę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
MamaWiki cieszę, że się wszystko dobrze.
Nie wiem czy mogę pisać, mam nadzieję, że Korba się nie pogniewa ale mocne kciukasy jej potrzebne Szyjka się skróciła i jutro szpital ją czeka. Dziewczyny z całych sił , nogi i ręcę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
mama wikusi2010
o kurczę Korba zaciskam mocno mocno bardzo mocno wszystko co mogę. A wiadomo ile mm ma szyjka? A rozwarcie jest czy nie? (mam nadzieję że nie) W szpitalu będziesz miała opiekę 24h na dobę więc będzie dobrze, musi być!
reklama