reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

dokładnie robaczku - ja w pierwszej ciąży myślałam że młody mi jeździ od prawej do lewej po żebrach głową, a okazało się że to tyłek był :-)
mi teraz obojętne jak się ułoży, chociaż jakby pośladkowo czy poprzecznie to byłby dodatkowy argument za cc :-D

reklama
sara kciuki zacisniete za glukoze

fioletowa a jaie ty masz przeciwskazania do cc
ja pierwsza miałm cc i terz bym chciała bo boje sie oby znów młodemu tetno nie spadło i zeby nie było tych komplikacji i boje sie ze przy sn blizna moze peknac

Sara łącze się w bólu ja też juz wypilam. Zaslodzilo mnie to okropnie ale daje rade. Cukier ba czczo z palca 81. Rozmowa przyszłych lekarzy po jakimś teście: najmniej pkt miałem z ratownictwa i intensywnej terapii. Drugi ja też ale chyba większość miała z tym problem i na tym oblala. A ja sobie myślę o Boże żebym nigdy do nich nie trafiła!

reklama
Morena, Paulunia, kciuki za wizyty mocno trzymam.
Daj znać Paulunia co gin na wyniki moczu.

Dziewczyny na glukozie, powodzenia. To nie takie wstrętne :) Słodkie dziś będziecie i tyle :)

Do góry