reklama
madzia128
Fanka BB :)
Robaczku gratuluję udanej randki i witaj w gronie L4-rowiczek
Podpisuje się pod tym, co napisała Smile :-)
mama wikusi2010
Robaczku gratuluję udanej wizyty.
Agacia u mnie pewnie będzie to coś około 30 max 32tc
Agacia u mnie pewnie będzie to coś około 30 max 32tc
Paulunia8713
Robaczku gratuluje udanej wizyty
aguska24mir
mama Pawełka :)
robaczku super ze u synka wszystko dobrze
kingusia to pannica jak nic jest
kingusia to pannica jak nic jest
teri114
dziewczyny z Kielc kogo polecacie na usg 4D ?
Korba32
Robaczek, Wielkie GRATULACJE udanej wizyty --Super cieszę się bardzo . Faktycznie mamy prawie takie same wyniki :-)
reklama
Palindromea
Kingusia - pannica jak nic :-)
Robaczek - gratuluję
U mnie glukoza oki (1-75;2-106), morfologia też bardzo dobra, mocz - idealny. Uff... Za miesiąc znów kontrola krwi i siuśków.
A najlepsze jest to, że Mikołaj ma już pierwsze demolki na koncie. Lekarka w poradni zaproponowała posłuchanie serduszka. I tak jej przysadził w głowicę, że sprzęt zaczął piszczeć A chwilę wcześniej pytała, czy ruchy czuję wyraźnie :-)
Planowaną wizytę mam dopiero na 9 kwietnia, a więc 31 tydzień. Nasza gin ma usg 4d, więc pewnie sobie zobaczymy
Robaczek - gratuluję
U mnie glukoza oki (1-75;2-106), morfologia też bardzo dobra, mocz - idealny. Uff... Za miesiąc znów kontrola krwi i siuśków.
A najlepsze jest to, że Mikołaj ma już pierwsze demolki na koncie. Lekarka w poradni zaproponowała posłuchanie serduszka. I tak jej przysadził w głowicę, że sprzęt zaczął piszczeć A chwilę wcześniej pytała, czy ruchy czuję wyraźnie :-)
Planowaną wizytę mam dopiero na 9 kwietnia, a więc 31 tydzień. Nasza gin ma usg 4d, więc pewnie sobie zobaczymy