reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Korba kciuki mocno zaciśnięte :)
Powodzenia kobietki na glukozie :)
Robaczku na pewno dam znać:)
Dziękuje za kciuki. Napewno się przydadzą bo już panikuje ale u mnie to norma;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję udanych wizyt i pozytywnych wyników testu tolerancji glukozy :-)

Kingusia- fajnie, że jednak dziewczynka :-)

I trzymam kciuki za kolejne wizyty, no i oczywiście za pijące "lemoniadkę" ;-)

Ja mam wizytę dopiero za 2 tyg, więc pewnie wybiorę się do laboratorum za jakiś tydzień

Same dobre wiesci, gratuluję:tak: Ja jeszcze półtoratygodnia do wizyty... chciałabym być już w 32 tygdoniu:tak: Czułabym się już jakoś pewniej i bezpieczniej....

gratki wizyt

moje wskazanie do cc to po pierwsze wada kręgosłupa, ale podobno da się urodzić nawet z tym, ale ja nie chcę - po pierwszym porodzie, gdzie juz była cc, bo małemu zaczynało tętno spadać a on w ogóle nie wchodził w kanał rodny
no nie chcę powtórki z rozrywki
dlatego tak czy inaczej nie zgodzę się na sn, tylko wolałabym mieć zaplanowaną cc kilka dni wcześniej, więc chyba się przejdę do ortopedy po świstek

Fioletowa mam podobnie do ciebie... wiem że na 100% cc, ale prawdopodobnie dopiero w terminie a wolałabym parę dni przed... mam taką możliwość ale w szpitalu oddalonym o około 30km od domu:/ Po 30tc pogadam konkretnie z ginem...
Odebrałam wyniki glukozy. Wszystko w normach :)

Ja po wizycie.. Niby wszystko Ok, szyjka długa póki co.. Ale dzidzia podobno mocno napiera główka w dół, stad moje bóle w dole brzuszka, spiecia, ucisk pęcherza. Mam wiecej leżeć, zwłaszcza z uniesiona miednica aby odciążyć szyjke, brac nospe w większych ilościach niż dotąd.. Generalnie zwolnić tempo. Trochę sie przejelam.. Bo chyba faktycznie za bardzo sie ostatnio forsowalam..
A do tego dzidzia duża więc ma czym napierać.. ;)

reklama
Do góry