reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Kingusia gratuluje córeczki. Mój synek też na ostatniej wizycie był ułożony główką w dół ale po tym co wyprawia na pewno nie jest w tej pozycji. Toć to taki szaleniec mały, po mamusi :-D

reklama
Kingusia, Gratulacje ! Nareszcie Wam pokazała co ma w kroku, a właściwie, czego nie ma. Super. Jeszcze raz gratki...:happy2:

No jestem ;-) tak długo mi zeszło bo po wizycie byliśmy jeszcze na długim spacerze a potem moja kolerzanka wpadłą na kawę i nie było jak zajrzeć ;-)

A więc zdaje relację :-)
Maluch, zdrowy, ruchliwy aż nadto ;-) lekarz powiedział że to chyba sportowiec będzie :-D
Ale raczej sportsmenka :-D pannica rozłożyła nogi i jak to lekarz ujął "nic nie sterczy" a więc wygląda na to że będziemy mieć córkę, czego się spodziewałam :-D nawet mamy to na zdjęciu uwiecznione ale nie mam tu skanera żeby pokazać. Buźkę też nam ładnie pokazała ;-)

Przytyłam całe 0,5kg :-D pierwszy raz na +
Duphaston biorę dalej, wizyta za 3tyg i to chyba tyle.

Dziękuję za kciuki :-)

Kingusia gratulację !!!!!!!
Zdrowa sportsmenka :):) i już główkowo - fajnie. Ja się wciąż stresuje bo też mi się zdaje że co chwilę jest inaczej ułożony.

Kingusia gratuluję córeczki, najwyższa pora, żeby się w końcu ujawniła;-)
to teraz dla uzupełnienia wyprawki pewnie będzie wszystko w różu:-D:-D:-D

Gratuluję córeczki!!
Ja byłam dzisiaj na wizycie u gin-wszystko ok( szyjka, mocz , morfo). Piłam też 75g glukozy. To co mogę poradzić to dobrze rozpuście w ciepłej wodzie cukier, bo grudkami można się zakrztusić( patrz Ja:-))ale tak to pestka:-) Aha po badaniu wszamajcie szybko jakaś kanapkę bo ja prawie padłam jak dopiero o 14 zjadłam pierwszy posiłek- gupia jestem:no::wściekła/y:
Jutro wyniki. Mam nadzieje,że bedzie ok

reklama
Do góry