reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
kobietki gratuluje udanych wizyt
a tobie kingusia ze wrescie lokator znaczy lokatorka bez watpliwosci pokazała co ma miedzy nózkami
a tobie kingusia ze wrescie lokator znaczy lokatorka bez watpliwosci pokazała co ma miedzy nózkami
Kingusia91
Fanka BB :)
Dziękuje kochane :-) też mi się wydawało że dzidzia przekręca mi się we wszystkie strony ale lekarz mówi że ona już raczej tak zostanie
A co do różu to raczej go za wiele nie będzie, jest nieunikniony ale będę starała się go unikać, jest dużo innych ładnych kolorów, dziewczynka nie musi być cała w różu ;-)
Ale wybraliśmy kolor do pokoju Laury, niebieskiego nie będzie
A co do różu to raczej go za wiele nie będzie, jest nieunikniony ale będę starała się go unikać, jest dużo innych ładnych kolorów, dziewczynka nie musi być cała w różu ;-)
Ale wybraliśmy kolor do pokoju Laury, niebieskiego nie będzie
madzia128
dziś o 17:10 mam wizytę
niby tylko po L4 i odebrać wyniki z morfologii, moczu i .. glukozy, ale jakoś obawiam się (nie wiem, czego)
proszę o magiczne kciuki :-) najgorsze jest to, że mój gin był tydzień na urlopie więc dziś w poczekalni będzie kumulacja kobitek i po dwie zapisane na jedną godzinę chyba naładuję telefon, żeby Was na bieżąco podczytywać
niby tylko po L4 i odebrać wyniki z morfologii, moczu i .. glukozy, ale jakoś obawiam się (nie wiem, czego)
proszę o magiczne kciuki :-) najgorsze jest to, że mój gin był tydzień na urlopie więc dziś w poczekalni będzie kumulacja kobitek i po dwie zapisane na jedną godzinę chyba naładuję telefon, żeby Was na bieżąco podczytywać
mama wikusi2010
Madzia na to mocne kciuki za wizytę
Kingusia91
madzia spokojnie ;-) trzymam kciuki :-)
Wydaje mi się, że to najlepsze miejsce żeby podzielić sie informacją, że właśnie zapisałam się na bezpłatne badania USG w Bełchatowie. Jeśli są tu jakieś mamy z Bełchatowa to polecam. Otwierają tam nową pracownię USG i w Dzień Kobiet robią darmowe badania.
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Madzia- trzymam kciuki!