reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Aguska gratuluję, szkoda że nie poprosiłaś lekarza żeby Ci obrócił ten monitor! 50/50 hmmm to niezły wynik:) może następnym razem się uda!

Dmuchawiec kurde lipa:( fajnie, że wszystko dobrze, ale domyślam się jaka jesteś rozczarowana, w końcu wszystkie tyle wyczekujemy tych wizyt!!! umów się gdzieś dodatkowo bo do marca to jeszcze kawał czasu:( nie płacz... <tulę>

reklama
Hej
Ja juz po wizycie. Z dobrych wiesci to tak: szyjka dluga, zamknieta, synus ma juz 531g i wszystko u niego dobrze. Buzie chowal sobie w lozysko ale z tego co widzialam to fajne usteczka i taka fajna brodka:-) Ladnie juz wyglada:-) Ze zlych bo tez sa to znowu mam zapalenie. Wziela posiew i w ciagu 10 dni bedzie wynik. Dzisiaj mi to wyczyscila i zakwasila. Mam nadzieje,ze szybko bedzie wynik a nie az za te 10 dni. Teraz nastepna wizyta gdzies za 5 tygodni.
Dmuchawiec dobrze ze wszystko ok ale szkoda z tym usg. Wiem jak chcialas zobaczyc dzidzie a do tego poznac plec. Moze uda sie gdzies prywatnie i nie bedziesz czekac az do 2 marca:-)

Paulus- gratulacje!!

Dzięki dziewczyny, juz nie beczę:sorry: Obdzwonię w poniedziałek lekarzy i może się uda cosik znaleźć. Mąż mine pocieszył, że może to i dobrze- na nfz sprzetu jakiegos super nie mają, to pojedziemy zbadać czy wszystko ok na porzadnym aparacie. Buziaki!

reklama
Do góry