reklama
paulinka109
Fanka BB :)
matkaEwa Dawidek przy urodzeniu miał 4350g :-) Takiej jego wagi w życiu bym się nie spodziewała a co za tym idzie nieoczekiwanego cc...
MamaTrójki
MamaTrójki i Dmuchawiec - ja tez tak jak Wy, po dwóch pierwszych córeczkach wyczekiwałam synka i się udało. Urodził sie Wojtek , a teraz Jaś w brzuszku . Tak więc trzymam mocno kciuki , żeby u Was było podobnie . Z drugiej strony , co ma być to juz jest i na pewno będzie kochane niezależnie od płci . Zawsze można spróbować jeszcze raz ;-)
Aniela miała 4150gmatkaEwa Dawidek przy urodzeniu miał 4350g :-) Takiej jego wagi w życiu bym się nie spodziewała a co za tym idzie nieoczekiwanego cc...
Ech co ja mam powiedzieć o wizycie-u mojego gina wizyta ok poza tym polotki i pogaduchy obużony jest tym ze zeby robić kurs na doradce laktacyjnego to trzeba mieć zawód medyczny;( za to namawiał mnie na kurs na DULE ale to nie moja bajka prędzej zrobkie licencjat choćby z fizjoterapii ten kurs na doradce laktacyjnego a potem kursy do prowadzenia fitnesu dla cieżadnych
Ale jeśli chodzi u usg-miałam duze nadzieje ale masakra zawiodłam sie na tym badaniu
MamaTrójki
Wiesz co zła jestem bo było robione na super sprzęcie -było skierowanie na bad prenatalne z podejżeń wad płodu(w rodzinie wady serca ale gin wpisał ogólnie wad płodu)i lekaż niby pokazał mi tu nogi tu ręce tu głowa tu serce i koniec poza fragmentami 3d to nic specjalnegousg 36min a dowiedziałam się mniej niż na usg Anielki które trwało 20min i mi lekarka pokazała zastawki w sercu wątrobe zoładek wargi sromowe a ten nic jak by na odwal...na pytanie o płeć to stwierdził:MamaTrójki no to co na tym usg ?????
-"chyba dzewczynka a co mówiłem ostatnio?"
-że chyba chłopiec
-"to ja niewiem"
to spec od genetycznego może niezna się na niczym innym???????????????/
niby wpisał w opisie że wszystko ok a ja nie ufam jego diagnozie-popłakać sie mam bo miałam nadzeje uspokoić swoje schizy o wadze serca a on sie 5 min w nie wpatrywał jak by nie wiedział na co patrzeć ale nic mi nie pokazał stwierdził "tu bije serce"i koniecMąż też ma wrazenie ze o ile ostatnio(na genetycznym) był zmeczony to wiedział o czym mówi a dziś to jak by sam nie wiedział co widzi na monitorze i że on mi da kase i sobie powturze to badaanie u lekarki co robiła usg Anielca -szkoda ze kmój gin nie ma usg w gabinecie jemu najbardziej ufam
Ja już po wizycie, wszystko jest w jak najlepszym porządku Serduszko zdrowe i wszystkie inne narządy prawidłowe :-) No i na milion procent Gabryś ;-) Waży 492g, a w załączeniu fotka z usg "ptaszka" zrobiona jakby od spodu
:-) Jestem przeszczęśliwa, że wszystko jest ok i synuś zdrowy ;-)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :-)
reklama