reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

natis mam nadzieje ze spokojnie podejdziesz do tego a krazek da ci duuuuzo spokoju. tego ci zycze. juz nie dlugo zostalo. i bedzie kruszyna na swiecie a ty bedziesz mogla zapomniec o tych lekach.

reklama
Pokciuczcie za moje jutrzejsze mam wizyte a potem USG-wrzuce film-jutro może dowiem się jakiej płci jest lokator ech jak ja bym chłopczyka chciała-od dzecka mi się synuś marzył -moich córeczek bym na chłopca nie zamieniła w zyciu ale trzeci bógł by być synuś...ech Najważniejsze zeby było zdrowe i szczęśliwe;) :-D

Kciuki będą zacisniętę i oby maluch pokazał siusiaka!

matkaEwa &&&&&&&&&& trzymam :) Ja też mam jutro wizytę ale raczej nie będziemy dzidziusia ogladać bo tydz temu miałam połówkowe w klinice. Chcę sie skupić na rozmowie z ginem, jest kilka rzeczy które nie dają mi od dawna spokoju i musze go przemaglować...

natis kochana tak jak dziewczyny piszą, wszystko będzie dobrze. Lekarz trzyma rękę na pulsie, dobrze się Wami opiekuje, dasz radę :*

Dziewczyny dziękuję za kciuki i za gratulacje :-)
Korba następną wizytę mam standardowo za 3 tygodnie ;-)
Natis współczuje Ci tych leków ale dobrze że lekarz jest zapobiegliwy i dba o Ciebie. Wszystkie wierzymy że Lenka urodzi się zdrowa i donoszona :-)
A co do mojego maluszka to też pomyślałam o tym niebieskim pokoiku :-D może jeszcze będzie Igorek :-D

Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Natisku- biedna ty jestes z tymi lekami, alw ważne, że Lenka czuje się dobrze.
MamaTrójki- i mnie się chłopiec marzył od zawsze więc z niecierpliwością czekam na sobotnie usg:tak: No i trzymam kciuki za Ciebie!
Za reszte mamusiek też:tak:

Gratuluje udanych wizyt.
Natis serdecznie współczuje ci ilości leków, a krążek myślę że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza.

Kciuki za dzisiejsze wizyty:
Palindromea 5.02.2013 wizyta w poradni

Isis 5.02.2013 godz. 18.45 usg połówkowe

marcelinoowa 5.02.2013 wizyta kontrolna godzina 12

MamaTrójki 5.02.2013 wizyta u gin 14:30-17:30 USG prenatalne godzina 16

paulinka109 5.02.2013r godzina 15:00 wizyta + usg

MamaTrójki i Dmuchawiec - ja tez tak jak Wy, po dwóch pierwszych córeczkach wyczekiwałam synka i się udało. Urodził sie Wojtek , a teraz Jaś w brzuszku :tak:. Tak więc trzymam mocno kciuki , żeby u Was było podobnie . Z drugiej strony , co ma być to juz jest :-D i na pewno będzie kochane niezależnie od płci . Zawsze można spróbować jeszcze raz ;-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Czytam Was na bieżąco i trzymam kciuki z resztą dziewczyn:-) Ja tez już po usg połówkowym (20 tydzień). Wszystko jest w porządku:-) Maluszek waży 300g, fika tak, że nie było szans zobaczyć co kryje się między nózkami:-) Termin liczony z pomiarów mam na 23 czerwca. Może za 4 tygodnie się uda, wtedy też mam dostać już skierowanie na glukozę. Wiem, że niektóre z Was mają to już za sobą. Dostałam MagneB6 (rwą mnie łydki, zwłaszcza przed zaśnięciem) i FeniseptUro na drogi moczowe. Teraz czekam na wyniki z posiewu moczu.

Natis z krążkiem będziesz spokojniejsza - tego z całego serca Ci życzę:-)

mikoto no to pieknie :) dzidzia zdrowa i fika w najlepsze, teraz tylko czekac az sie odkryje i pokaze co tam ma miedzy nozkami:tak:

Ja jutro o 14:00 cala familja jedziemy, takze mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze poznam plec:tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Do góry