reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
mama wikusi trzymaj sie i niech to cisnienie bedzie mniejsze. Trzymam kciuki!

madzia128 tylko niepotrzebnie Ci baba stresu narobila! Gratuluje zdrowego syneczka!

Katka_83 gratuluje chlopaczka! Widac to stukanie podzialalo :) i plec jest znana :)

Ines75 rowniez gratuluje udanej wizyty!

Gratki :happy2: MamaW - uważaj na siebie. I pogoda też nie pomaga (takie skoki temperatury, ciśnienia). Mam nadzieję, ze Ci to ciśnienie odpuści.
Jako, że już nie śpię - zaciskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

Bardzo GRATULUJĘ udanych wizyt, humor się poprawia z rana jak się czyta dobre wieści :tak:

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, i czekam na same dobre wieści:-)

marcelinoowa

Paulunia87

Morena88

sa_raa

MamaWikusi:
Bardzo współczuję takiego wysokiego ciśnienia, kurde uważaj na siebie, ja mam odwrotnie ciśnienie moje 60/50 , już dwa razy zemdlałam , dzisiaj rano koszmar poszłam do toalety, w sekunde byłam zlana potem , ciemno przed oczami, już sama nie wiem co mam z tym zrobić. Trzymaj się i dbaj o siebie!!!!

Ostatnia edycja:
mamawikusi, na pewno wszystko będzie dobrze, tabletki powinny uregulować ciśnienie :tak: leż i odpoczywaj i niech Cię nikt nie śmie wkurzać ;-)

hoho.. dziś też sporo wizyt... kciuki już zaciśnięte :tak:

mama wikusi, trzymaj się! pamiętaj, że wszystko zniesiemy dla dobra tych maluchów, a mnie i Natis w ilości leków jeszcze nie pobiłaś ;)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

reklama
Madzia- ja tak czułam że wszystko będzie dobrze
Katka- gratuluje, piekne zdjęcia
Mamawiki- dbaj o siebie, ciśnienie to nie przelewki, w poprzedniej ciązy też miałaś wysokie a od którego tc?
Ines- tobie również gratuluje
Za dzisiejsze już trzymam kciuki

Do góry