reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ufff...tu tez doczytałam wreszcie do końca, ale czytało się super bo same dobre wiadomości:-)
Gratuluję zdrowych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ariena, super wiesci, ja wiedziałam, że będzie dobrze!

MamaKubulki, przykro mi, że teraz Ci smutno.. ale wierzę, że będzie dobrze i to już niedługo.

A ja we wtorek będę miała chwilę prawdy, czy Sebastianek zachowa siusiaka.. Mi chyba w gruncie rzeczy wszystko jedno i synka bym chciała, bo wiadomo mam córcię, mąż by się pewnie cieszył.. zwłaszcza że u nich w rodzinie wszyscy mężczyźni dzielą pasję motoryzacyjną, a z babami to se nie pogada ;) I córcię bym chciała.. dla Zuzi pewnie fajniejszaby była siostra, wiem, ża teściowa też by się bardzo cieszyła z panienki, ona samych chłopow miała :D Tak więc 50/50. Dla mnie naprawdę ważne jest tylko aby było zdrowe!!! Myślę także, że mąż oszaleje na punkcie córci, a Zuzia na punkcie braciszka.. więć naprawdę wsjo rawno ;)

Ariena, super wiesci, ja wiedziałam, że będzie dobrze!

MamaKubulki, przykro mi, że teraz Ci smutno.. ale wierzę, że będzie dobrze i to już niedługo.

A ja we wtorek będę miała chwilę prawdy, czy Sebastianek zachowa siusiaka.. Mi chyba w gruncie rzeczy wszystko jedno i synka bym chciała, bo wiadomo mam córcię, mąż by się pewnie cieszył.. zwłaszcza że u nich w rodzinie wszyscy mężczyźni dzielą pasję motoryzacyjną, a z babami to se nie pogada ;) I córcię bym chciała.. dla Zuzi pewnie fajniejszaby była siostra, wiem, ża teściowa też by się bardzo cieszyła z panienki, ona samych chłopow miała :D Tak więc 50/50. Dla mnie naprawdę ważne jest tylko aby było zdrowe!!! Myślę także, że mąż oszaleje na punkcie córci, a Zuzia na punkcie braciszka.. więć naprawdę wsjo rawno ;)

No to kochana jutro mamy dwie chwilę prawdy , ja jutro też na 17 usg połówkowe ;:tak: Zżera mnie ciekawość czy Pani potwierdzi mi córeczkę czy też będę miała następne zaskoczenie....;-) Oby do jutra :-)

reklama
My dzisiaj też mamy wizytę o godz 15, i mam nadzieję, że tym razem lekarz da nam pewniaka, ze córcia, chociaż mój mężczyzna nadal się łudzi, że będzie miał syna, zobaczymy... :)

Do góry