reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

kochane dziewczyny, bardzo mnie pociesza to, ze u Was po kilku dniach zmieniło sie nastawienie do plci maluszka, mam nadzieje, ze u mnie tez tak bedzie, chociaz teraz sobie tego nie wyobrazam......... od 4 h ciagle placze
a jednak kalendarz chinski sie sprawdza

gratuluje udanych wizyt!!!!!!!!!!!

reklama
mamakubulki nie wiem jak cię pocieszyć ale jak widzisz dużo dziewczyn było rozczarowanych płcią popłakały wypłakały swoje a teraz się cieszą ogromnie więc mam nadzieję że jutro już nam tu napiszesz że bardzo się już cieszysz z synka :tak: a puki co pisz i wylewaj swoje łzy bo wiesz że nikt Cię nie zrozumie tak jak my <tulę>

reklama
mama kubulki - kilka z nas przeżyło to co Ty i musisz uwierzyć na słowo - jutro będzie lepszy dzień :tak: Ja też już sobie nie wyobrażam, że to dziewczynka. Będę mieć dwóch łobuzów w domu i strasznie ich obu kocham :sorry: Co do serduszka to faktycznie tak jest, że najlepiej między 21 a 23 tyg :tak: My 31 stycznia mamy usg z echo serca Franka.

Głowa do góry i naprawdę polecam przestać się mazać i wejść na allegro uleczyło mnie w kilka minut:-p

Do góry