reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Cześć dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie u dentysty ..po długiej przerwie ..siedziałam tam ponad godzine na fotelu, i nalepsze jest w tym wszystkim to , że byłam tak zestresowana i spięta że w końcu poczułam ruchy mojej dzidzi :) jupii :tak:

reklama
No to jestem po wizycie, baaardzo zadowolona :D. Wszystko bardzo ładnie, szyjka sztywna długa i zamknięta. Nie ma śladu żadnego grzybka (ja mam skłonności), gin sprawdzał mi ph i też jest ok. Wszystkie narządy dobrze się rozwijają. Maluch waży ok 330 gram. Termin według usg to 5 czerwiec, więc rozbieżność 2 dni. Będzie raczej dziewczynka, ale wiadomo w przypadku dziewczynek łatwo jest się pomylić :) W każdym bądź razie twardo zaciskała nóżki, no ale lekarz pokazywał mi, jak to on nazwał "bułeczkę" :)

reklama
Do góry