reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
wlasnie wrocilismy z wizyty, bedzie chlopak, nic na to nie poradze, ze jestem zrozpaczona
w dodatku mam przyjsc jeszcze za 2 tyg na dodatkowe bad serduszka

Mama Kubulki a czemu te badania dodatkowe ???? Coś jest nie tak ????
Kubuś bedzie miał brata i wiesz jaki będzie szczęśliwy z tego powodu ???? Ale rozumię , ze musisz to odchorowac trochę.... Mam dwie koleżanki z czwórką dzieci - jedna ma czterech synów a druga cztery córeczki . Czasami poprostu nie da się inaczej....

Ariena cieszę się, że wszystko w porządku, na fajnego lekarza trafiłaś:)) szkoda, że wszyscy nie są tacy! Gratuluję, mam nadzieję, że już nie będziesz musiała się tak stresować!!!

Mama Kubulki...wiem co czujesz! W środę wróciłam z wizyty i miałam dokładnie to samo. Błędem było nastawiać się na jakąkolwiek płeć. Teraz pewnie Cię to nie pocieszy, ale uwierz za dzień czy 2 oswoisz się z tym i będziesz się cieszyć synkiem! co z tym serduchem>? coś nie tak? Tak w ogóle z dzidzią wszystko dobrze? <tulę i całuję>

serduszko podobno bedzie lepiej widoczne za 2 tyg i lepiej sprawdzic, mam nadzieje, ze bedzie ok

jestem strasznie zalamana placia, chociaz czulam, ze tak jest, nie moge sie opanowac, caly czas placze, , maz nie wie o co chodzi, nawet nie wiem, czy slyszal jak rozmawialam z lekarzem o plci,

DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNY JESTESCIE KOCHANE, TZLKO TU MOGE NAPRAWDE POWIEDZIEC CO CZUJE

MAMA_KUBULKI - tulę Cię Kochana mocno! Zobaczysz, że oswoisz się z myślą niebawem i bedziesz baaaardzo szczęśliwa!
Ja mam drugą córeczkę pod serduszkiem ;) a też gdzieś tam po cichu liczyłam na syna, ale... teraz z kolei modlimy się, żeby naszej Lence jajca nie wyrosły, bo tak chcemy drugą córcię ;-).

Co do badań serduszka to mój gin właśnie mówił, że najlepiej jest je badać ok. 21-23 tyg., wtedy jest 'coś tam' bardzo widoczne i łatwe do zbadania. Ja będę miała to połówkowe dokładnie w 22tyg. 4 dniu.

reklama
Mama kubulki, jak wiecie ja wylam strasznie kiedy sie okazało ze nie będzie córki tylko drugi syn. Cały dzien i noc plakalam okropnie i serce mi sie rozdzieralo. I prawda jest ze ci przejdzie i za właśnie dzien czy dwa sie oswoisz. Mi sie zdawało ze nie pokocham drqugiego synka a teraz tak jak natis modlilam sie żeby został syn bo nie chciałabym żeby juz teraz okazał sie dziewczynka.
Swoja droga coś czuje ze mój drugi bąbel będzie w przeciwieństwie do Adama niezłym łobuzem ;-);-)ciekawe czy i tym razem przeczucie mnie nie zawiedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry