reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
wlasnie wrocilismy z wizyty, bedzie chlopak, nic na to nie poradze, ze jestem zrozpaczona
w dodatku mam przyjsc jeszcze za 2 tyg na dodatkowe bad serduszka

Mama Kubulki a czemu te badania dodatkowe ???? Coś jest nie tak ????
Kubuś bedzie miał brata i wiesz jaki będzie szczęśliwy z tego powodu ???? Ale rozumię , ze musisz to odchorowac trochę.... Mam dwie koleżanki z czwórką dzieci - jedna ma czterech synów a druga cztery córeczki . Czasami poprostu nie da się inaczej....

Ariena cieszę się, że wszystko w porządku, na fajnego lekarza trafiłaś:)) szkoda, że wszyscy nie są tacy! Gratuluję, mam nadzieję, że już nie będziesz musiała się tak stresować!!!

Mama Kubulki...wiem co czujesz! W środę wróciłam z wizyty i miałam dokładnie to samo. Błędem było nastawiać się na jakąkolwiek płeć. Teraz pewnie Cię to nie pocieszy, ale uwierz za dzień czy 2 oswoisz się z tym i będziesz się cieszyć synkiem! co z tym serduchem>? coś nie tak? Tak w ogóle z dzidzią wszystko dobrze? <tulę i całuję>

serduszko podobno bedzie lepiej widoczne za 2 tyg i lepiej sprawdzic, mam nadzieje, ze bedzie ok

jestem strasznie zalamana placia, chociaz czulam, ze tak jest, nie moge sie opanowac, caly czas placze, , maz nie wie o co chodzi, nawet nie wiem, czy slyszal jak rozmawialam z lekarzem o plci,

DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNY JESTESCIE KOCHANE, TZLKO TU MOGE NAPRAWDE POWIEDZIEC CO CZUJE

MAMA_KUBULKI - tulę Cię Kochana mocno! Zobaczysz, że oswoisz się z myślą niebawem i bedziesz baaaardzo szczęśliwa!
Ja mam drugą córeczkę pod serduszkiem ;) a też gdzieś tam po cichu liczyłam na syna, ale... teraz z kolei modlimy się, żeby naszej Lence jajca nie wyrosły, bo tak chcemy drugą córcię ;-).

Co do badań serduszka to mój gin właśnie mówił, że najlepiej jest je badać ok. 21-23 tyg., wtedy jest 'coś tam' bardzo widoczne i łatwe do zbadania. Ja będę miała to połówkowe dokładnie w 22tyg. 4 dniu.

reklama
Mama kubulki, jak wiecie ja wylam strasznie kiedy sie okazało ze nie będzie córki tylko drugi syn. Cały dzien i noc plakalam okropnie i serce mi sie rozdzieralo. I prawda jest ze ci przejdzie i za właśnie dzien czy dwa sie oswoisz. Mi sie zdawało ze nie pokocham drqugiego synka a teraz tak jak natis modlilam sie żeby został syn bo nie chciałabym żeby juz teraz okazał sie dziewczynka.
Swoja droga coś czuje ze mój drugi bąbel będzie w przeciwieństwie do Adama niezłym łobuzem ;-);-)ciekawe czy i tym razem przeczucie mnie nie zawiedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry