reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Fioletowa ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze i ze z szyjka nie jest tak zle:-)
Agu wiedzialam, ze krwiak sie wchlonie tak jak u mnie:-) Co do tych rzeczy to ja jestem jutro 2 tyg.po wizycie na ktorej dowiedzialam sie, ze nie ma krwiaka ale nie mamy odwagi na zabawy:-Dochota jest ale strach wygrywa. Poczekamy jeszcze z tydzien:-)

Ja też sie boje ale chcialabym bo juz zapomnialam jak to jest :D ale jak trzeba to poczekam. Moj zauwazylam moglby wytrzymac jeszcze pol roku. Smieje sie ze przyzwyczail sie juz do recznego hahah

reklama
Ariena - gratuluję !!!! Bardzo sie cieszę , ze wszystko się wyjaśniło:tak:. jak wiele zależy od lekarza i dokładności badania !!!!
Nayaa - gratuluję dobrych wyników potrójnego :-)

Ariena bardzo się cieszę, że wszystko jest ok :-)

Nayaa super, że test wyszedł dobrze :-)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści ;-)

Dziewczyny czytam i czytam ;-) na szczęście to same świetne wieści :-) Oby tak dalej, gratuluje zdrowych maluszków!
Przewaga chłopaków dalej trwa :-D

ariena świetnie że wszystko się wyjaśniło i dzidziuś jest zdrowy :-)

reklama
Do góry