cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
piekne usg kobietki! Zazdroszcze
ja musze na pierwsze usg jeszcze poczekac okolo 3-4 tyg
szlag mnie trafi.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo krytycznie wypowiedział się o robieniu nadmiaru badań, zwłaszcza na toksoplazmozę. Powiedział mi że toxo nie powoduje poronień tylko wodogłowie, dawniej się tego nie badało a każdy ma prędzej czy później kontakt z kotami i jakby to było powszechne to by połowa Polski chodziła z cyt: " wielkimi łbami"
Nie jestem przekonana, w grudniu będę mieć już darmową prywatną przychodnię i sobie porobie wszystkie zbędne badania które robiłam poprzednio. A co ;-):-)
kari21 bo to jest ta "wyspiarska" przypadlosc jak widze... :-) Ja do szpitala dzwonilam sie umowic tez jakis czas temu i do dzis w skrzynce nie ma "zaproszenia" na pierwsza wizyte....Co do tego kto by wytrzymal do 12 tyg to... ja :-) przynajmniej sie staram choc troche stresu mnie to kosztuje. Spokojnych 9mies zycze!
Kari21 wiem dokladnie co czujesz... U nas to wlasciwie podobne historie. Ja w pierwszej ciazy "przerabialam" to samo. Tyle ze mnie od 8 tygodnia jeszcze przez dwa kolejne tygodnie molestowali wizytami i kazali ogladac brak serduszka :-( twierdzac ze "jeszcze wszystko sie moze zdarzyc". Tak wiec w 10 tyg uslyszlalam od lekarki (dodam ze polskiej jedzy)..."No prosze pani...z tej cizy to juz nic nie bedzie"...strasznie sie boje powtorki z "rozrywki" bo w pierwszej ciazy wlasnie okolo 15tyg sie dowiedzialam ze serducho nie bije od 8 tyg.... juz w tej chwili chodze cala w nerwach...:-(