reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

hej kobitki
wczoraj pozno wrocilismy
dzidzius zdrowy wszystkie paramentry oki
wazy 370 g stopka ma 36 milimetrów
brdzo ruchliwy człowieczek
był ułozony na pleckach trudno było dostrzec płec ale raczej chłopak
wiec bede miec dwch synkoów
bardzo sie ciesze choc troche mi smutno ze nie corka
ale najwazniejsze ze babel zdrowy
terz imie trzeba mu wybrac
a i w 30 tyg kazała mi znów zrobic usg.

reklama
Witam dziewczyny po dłuższej nieobecności, otóz zawiedzona jestem ostatnia moją wizytą którą miałam tydzień temu, bo moja gin. nie zrobiła mi usg a co dopiero mówic o poszukaniu płci. Nawet nie mogłam pooglądac maluszka i nie wiem czy wszytsko ok z nim. Kolejna wizyta dopiero 5 lutego:/ od 2 tygodni jestem przeziebiona, nie wiem co z maluszkiem, jestem w 2 ciązy (17 i 6 dni ) jeszcze nie czuje ruchów...ehhh denerwuje sie dlatego umówiłam sie na czwartek na wizyte prywatną. mam nadzieje ze z dzidzia wszytsko ok i że w koncu poznam płec... ja i tak jestem świecie przekonana że to chłopak , i jak bedzie dziewucha to sie pobecze jak bóbr haha ale szybko mi przejdzie byle zdrowa , gratuluje wszytskim tym co wiedzą że mają zdrowe bobasy , no i gratuluje ze poznały juz płec :)

Isis trzymam &&&&&&&&&&&
Aguśka - gratuluję zdrowego synka z dużą stopą :-). Kurcze niedawno nasze fasolki były wielkości tej stópki:-)
Ewelinanice - no to trzymam kciuki żeby następna wizyta była owocna !!! A pierwsze Twoje dziecko jakiej płci ????

córe w lutym skończy 4 lata :) .U nas w rodzinie tendencja na dziewuchy , mam 4 siostry i 2 braci , i moja siostra ma juz 2 córy :) no i wszyscy czekają co mam w brzuszku :) a to moja Natalka 421225_438845089485913_1598892816_n.jpg

reklama
Do góry