reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

wróciliśmy ufff Malusze super się rozwija :D wszystko na swoim miejscu :) wszystko w normie :) i już na 100% chłopczyk :) był dzielny grzeczny ślicznie sobie ziewał i machał rączką :) waga 266, dalej wychodzi o ok 5 dni młodszy niż wynika z miesiączki ( nie pamiętałam dokładnie kiedy okres miałam :p i tak już zostało ). Ale jest śliczny a ja bardzo szczęśliwa :) Dziękuję za kciuki !!!! i Gratuluję udanych wizyt :)

reklama
hej ja też już jestem jej tak się stresowałam że z mojego ciśnienia zwykłego 70/60 dzisiaj skoczyło na 140/70:szok: gin kazał mi kontrolować to ciśnienie czy to jednorazowo ze steru czy tak mi drastycznie skoczyło bo to juz nie za dobrze by było ale myślę ze to jednak STRES synek był ze mną męża nie puścili z pracy :wściekła/y:bo bez niego przez godzinę się świat zawali :wściekła/y: lekarz nie był chętny na dziecko w gabinecie ale mówie mu że on juz tyle czekał i jest nastawiony że zobaczy siostrę wiec powiedział ze to nalezy do już do mojej decyzji więc go zawołałam usg trwało taaaak dobre 40 minut bo gin chciał zrobić ładne zdjęcie na 4d ale mała była taka uparta ze cały czas zasłaniała sobie buzie raczkami i nie dała sie podejrzeć więc w końcu gin zwątpił i nie zrobił zadnego zdjęcia w 4d bo jak ma mi policzyć za usg 4d to musi być ładne zdjęcie a jak nie da rady to nie zrobi wcale i wezmie jak za normalna wizytę 80 zł więc jak miałaby, płacić 200zł za zdjęcie na którym nic nie widac to chyba szkoda kasy i tak zobaczymy sie w czerwcu :-)
a ze zwykłego usg 2d zrobił tylko to co między nóżkami bo to w odróżnieniu od twarzyczki pokazywała ładnie :rofl2::rofl2: i wątpliwości co do płci nie ma :-) wiecie z tego wszystkiego nawet nie zapytałam ile waży tak długo tam lezałam ze wstyd było mi wyjść z gabinetu bo kolejka sie zrobiła za mna że hoho a jedna laska jak wyszłam mówi nareszczie :cool: ale nooooo ja tez czasem czekam po godzinę i co mam zrobić nieraz moja wizyta trwała 5 czy 10 minut a pierwszy raz zdarzyło mnie sie tak posiedziec to jakie oburzenie w poczekalni było ehhhh ludzie :shocked2: a jescze napisze co do wagi to tyje równiutko co wizyta to 2 kilo więcej jak w zegarku
jej ale się rozpisałam

anula gratuluje zdrowego syneczka :))
a to przestawiam Wam Darie trochę nie od tej strony co trzeba ale tylko takie mam :eek::rofl2:

Załączniki

• img052.jpg
    img052.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
kingusia tak chyba niespodzianki w czerwcu nie będzie hhhi:-)

ale mnie teraz głowa boli jej chyba nerwy puszczają bo nie do dość że stres przed wizytą to jeszcze szef męża mi podniósł ciśnienie bo mój mu mówił tydzeń temu że dziś wyjdzie na godznkę nooo ale nie bo klient jest najważniejszy i nie bedzie czekał :wściekła/y:

Anula super wieści:) Gratuluję synka!!!

Teri... ale się uśmiałam, fota córy pierwsza klasa! nie pozostawia wątpliwości:D dobrze, że wizyta ok, a marudami przed gabinetem się nie przejmuj, mnie się jeszcze nie zdarzyło przyjść do ginekologa albo dentysty i wejść o czasie... minimum to 40 min opóźnienia! więc niech inni też czekają:p

reklama
Anula- gratuluję wizyty! Tosia też już wie, że będzie braciszek? Super, że wszystko w porządku:-)

Teri- no to będziesz miała parkę :) W sumie Anula też, ale w odwrotnej kolejności. A jak Dawidek zareagował na wizytę? Odpocznij sobie teraz, bo miałaś dzień pełen wrażeń:-)

Do góry