reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ja już po usg genetyczno-połówkowym :-) Znam płeć w końcu, bedzie dziewczynka. Bardzo się ciesze, mi to było obojetne, ale starsza siostra bedzie zachwycona, tatus liczył na dziewczynkę, ale tez bardzo się cieszy, że zdrowa. Łozysko ładnie się podniosło i nie ma przeciwwskazań do założenia szwu. Mimo niewydolności szyjki, na razie trzyma ładnie i jest długa. Mała zdrowiutka, silna, duża i prześliczna, wszystko ma na swoim miejscu, co ma pracowac pracuje, ogólnie Pan dr powiedział, że książkowo i oby tak dalej. Jestem przeszczęśliwa.
Kciuki cały czas trzymam bardzo mocno za same dobre wieści.

Gusiaczek gratki wielkie! Kolejna dziedzina zdrowa i corunia :-D:-D:-D Zasili grono dziewczynek. Zazdroszczę pozytywnie ze juz wszystko wiesz i ze książkowo zdrowa.
Jeju dziewczyny ja się coraz bardziej boje tych odchylen w wynikach z poprzedniego razu :no: Jak ja wytrzymam do tej 14? A w miedzy czasie jeszcze tyle rzeczy, zajęcia małego, nie mogę się skupić :sorry:

Gusiaczek gratuluję:-). Niech dalej tak zdrowo córunia rośnie !!!!
Kari - wszystko będzie dobrze , nie denerwuj się tak . Pewnie wszystko się już wyrównało i jest ok:tak:

Ostatnia edycja:
Gusiaczek gratuluje córeczki:tak:

Kari kochana nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki:tak:

I trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&

reklama
Do góry