reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Cześć czerwcóweczki!Przepraszam ,że wczoraj nie pisałam ale miałam taki młyn że szkoda słów.A więc wczorajsza wizyta można powiedziec ze była ekspresowa,maleństwo ma się dobrze i niestety nie mozna było określić kto się w brzuszku chowa bo między nóżkami była pępowina a dzidziocha smacznie spała:-p,ale za to ja nic nie przytyłam i mam się oszczędzać bo mam nadal nisko macice.Reasumując wszystko ok a następna wizyta 11 lutego i usg połówkowe.Czemu to tak daleko:-(

Kari- super, że z Synkiem wszystko w porządku :) na pewno Ci ulżyło po tej wizycie!:-)

Hiacyntka- u Ciebie też widzę dobre wieści:) Wiem, że czas do następnej wizyty nieznośnie się dłuży, ale najważniejsze, że wiesz, że teraz jest wszystko w porządku z maluszkiem :)

gusiaczek to tak jak u mnie, szyjka na razie trzyma,ale miekka :( i dziecko nisko siedzi, wiec troche się obawiam, po przebojach z poprzedniej ciąży:-(

_anula gratuluję synka :-) i oby tak dalej! Niech chlopaczek zdrowo rosnie! he he czyli siostrzyczka jeszcze musi byc, bo corcia zaplanowala :-)

teri114 bedzie córcia :-) gratuluję! A 4d możesz spróbować nastepnym razem, może wedy zapozuje. Zazdraszczam prawidlowego tycia :tak: Fajna fota odpupna :tak::-D

kari21 wiedzilam ze wszystko ok, czulam to :tak: Sper ze synus zdrów i niech rosnie w spokoju ;-)

Hiacyntka, widze ze Ty tak jak ja musisz jeszcze poczekac na okreslenie plci :zawstydzona/y: Doczekamy sie i my... wazne ze dzidzius ma sie dobrze! A co do ruchow to ja poczulam pierwszy raz na 100% dopiero wczoraj. Dzis cisza....:sorry:

gusiaczek cieszę sie ze ciaża przebiega tak wzorowo! Oby tak dalej! No i gratuluje córeczki :)
anula gratuluję chłopczyka! Fajnie tak juz wiedzieć na 100%.
teri super wieści Kochana! Szkoda ze męża nie bylo a Wami ale tak jak piszesz zobaczycie się w czerwcu :) Gratuluję! U Ciebie córeczka po Dawidku... Ciekawe co będzie u mnie!! :-D
kari i widzisz, niepotrzebnie się denerwowałaś :) Bardzo się ciesze że wszystko u Was w najlepszym porządeczku!

Dziewczyny ja tez jeszcze czekam na poznanie płci. Nie było nawet najmniejszych podejżeń na chłopczyka czy dziewczynkę bo sama powiedziałam lekarzowi ze jak ma mi powiedzieć na 70% to nie chce wiedzieć :-) Za 2tyg idziemy na połówkowe i juz na pewno się dowiemy!

gratulacje pozytywnych wizyt.

Ja dziś też wizytowałam:-D
a więc tak szyjka twarda długa zamknięta-mocno trzyma:-D:-D
Zmiejszamy ilosć leków z 3duphastonów na dobe na 2 duphastony nosp e mam brać tylko jak coś mi się nie podoba-sztywnieje twardnie boli;)
i jak nic się nie będzie działo to w weekend powoli zwiekszamy aktywnosć-ale baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ostroznie-żeby dojść do stanu normalnego-jak coś nie tak to znowu więcej leżeć -to tak w skrócie!
a i ważne dostałam skierowanie na usg prenatalne połówkowe-mam je za3tyg czyli5lutego tak jak kolejną wizyte-teraz mam się zgłaszac co 3 tyg
jestem zadowolona mocno mnie uspokoiła ta wizyta a ze skiero na prenatalne a nie zwykłe usg połówkowe-to mnie cieszy bo mam mozliwosć dopłaty zeby mieć filmik poza tym to prenatalne dokładniejsze .

reklama
Już lubię dzisiejszy dzień i uwielbiam ten wątek!!!!

Gratuluję wszystkim!

Kari Ty nasz Straszku! Widzisz, że wszystko jest dobrze i dobrze być usiało! Cieszę się bardzo!
MamaTrójki super wieści!!!!!!!!!!

Powiem Wam dziewczyny, że ja nie mogłam wytrzymać w ciąży z Olivierkiem i musiałam znać płeć. Poszłam więc prywatnie na usg i się dowiedziałam. Teraz bym zrobiła to samo pewnie :sorry:

Do góry