reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
hej dziewczyny ja po szybkiej wizycie brzuch mi sie spina te pachwiny tak bolą że nie wytrzymałam i poszłam i to znów od pęcherza boli bo mam liczne bakterie i leukocyty mam znów Duomox ale nie wiem czy brać juz raz brłam mam jeszcze furagin bo w tym tyg ciązy juz mozna on mi zawsze pomagał to teraz też pomoże no i no spa na bóle to standard i dupaston też brac jak brzuch się spina
zrobiła szybkie usg żeby zobaczyć czy z dzieckiem ok i JEST DOBRZE stwierdziła że bardzo ruchliwe dziecko się szykuje dawała czadu ja mówie ze ona tak daje bardzo często daje popalić więc raczej do spokojnych nie należy hah aż strach pomyslec co będzie jak sie urodzi heh
no i co najlepsze MOJEJ CÓRECZCE NIC NIE WYROSŁO NADAL JEST DZIEWCZYNKĄ :-):-D i juz na 100% gin mówiła ze sprawdzała kilka razy i jest pewna mówi że imię można juz wymyślać i sukienki kupować :-):-D mówie że to dobrze bo juz kilka kupiłam i najwyżej by chłopczyk w sukienkach chodził hahha
także juz drugi raz potwierdzona CÓRUNIA :-) więc przeczucie mnie nie zawiodło i tym razem od pierwszych II kresek tak czułam :-)

Teri nie zazdroszcze bakterii, sama też się zmagam z infekcjami dróg moczowych ale za to na 100% wiesz że bedziesz miała córeczkę :-)
Też bym chciała już wiedzieć...

dokładnie Smile kilka dni ledwo chodziłam ten ból jest okropny ale teraz to już jakby mniej boli ;-)

w karcie ciązy z wizyty mam wpisane 20 tydz :szok:

waga 68,5 czyli juz 8,5 kilo na plus :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry