reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ja dzis wizytuje o 12.40, prosiłabym o kciukasy...
Cos mnie ostatnio boli pod lewa piersia, albo wszystko sie tam rozciąga i cos uciska albo to sa jakies nerwobóle bo w pracy jest stres.

reklama
Justa kciuki na dzisiaj &&

Teri gratuluję córki:tak: a z pęcherzem..:baffled:Też co jakiś czas mam rewolucje a ostatnio to skwitowali że "w ciąży tak będzie" ...mnie to nie "pociesza":dry:
Ja w poniedziałek zasuwam na badania,bo znowu coś tam szczypie a wizyta w pon i jak tym razem nie doniose wyników,to nie bedzie mi wesoło:sorry2:

Justa kciuki bardzo mocno zaciśnięte &&&&&&&&
Terri super, że potwierdzona płeć :-)

U mnie niby Panna, ale już połówkowego 25.01 nie mogę się doczekać, żeby wiedzieć na 100%
(no 99,99%) - mnie taka nieświadomość nie pomaga, chciałabym już do brzuszka mówić konkretnie, a nie tak bezosobowo

Teri gratuluje coreczki! Mysle ze jak juz dwa razy powiedzieli ze dziewczynka to na polowkowym niespodzianki nie bedzie!

Ja ide w poniedzialek na kontrole. Mam nadzieje ze Pan doktor zajrzy mojej kruszynce miedzy nozki i bedę co wiecej wiedziala. Zobaczymy.... W 12 tyg niby byla dziewczynka, ale chcilabym wiedziec na 100%:tak:

TERI - gratuluję córeczki!!!:-):-):-) Wspaniale!!! Ja wyleczyłam ostatnio infekcję Furaginem, a tez była już taka porządna.

JUSTA - kciuki zaciśnięte z całych sił!!!

Teri, super ze 100% corka. Furagin powinien wyleczyc te zapalenie. Mojej corce pomaga. Ona siadzie na zimnym i za raz chory pecherz, sika co chwila i ja piecze ale furagin zawsze pomaga.
Wizytujace ,kciuki zawsze mam zacisniete:)

reklama
Justa kciuki zaciśnięte, wrócisz to szybciutko napisz !

Teri mam nadzieję, ze infekcja szybko minie i nie wróci już ! A córci gratuluję i cieszę się, że nasi chłopcy będę mieli wybór i nie będę się bić bo jak na razie na jedną dziewczynkę przypada dwóch chłopców :)

Ja dokładnie za dwa tyg. będę już po połówkowym - nie mogę się już doczekać ale przestałam się tak martwić odkąd Hubert łobuzuje i kopie porządnie :) Wiem, że jest i sobie zdrowo rośnie.

Do góry