reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ja dzis wizytuje o 12.40, prosiłabym o kciukasy...
Cos mnie ostatnio boli pod lewa piersia, albo wszystko sie tam rozciąga i cos uciska albo to sa jakies nerwobóle bo w pracy jest stres.

reklama
Justa kciuki na dzisiaj &&

Teri gratuluję córki:tak: a z pęcherzem..:baffled:Też co jakiś czas mam rewolucje a ostatnio to skwitowali że "w ciąży tak będzie" ...mnie to nie "pociesza":dry:
Ja w poniedziałek zasuwam na badania,bo znowu coś tam szczypie a wizyta w pon i jak tym razem nie doniose wyników,to nie bedzie mi wesoło:sorry2:

Justa kciuki bardzo mocno zaciśnięte &&&&&&&&
Terri super, że potwierdzona płeć :-)

U mnie niby Panna, ale już połówkowego 25.01 nie mogę się doczekać, żeby wiedzieć na 100%
(no 99,99%) - mnie taka nieświadomość nie pomaga, chciałabym już do brzuszka mówić konkretnie, a nie tak bezosobowo

Teri gratuluje coreczki! Mysle ze jak juz dwa razy powiedzieli ze dziewczynka to na polowkowym niespodzianki nie bedzie!

Ja ide w poniedzialek na kontrole. Mam nadzieje ze Pan doktor zajrzy mojej kruszynce miedzy nozki i bedę co wiecej wiedziala. Zobaczymy.... W 12 tyg niby byla dziewczynka, ale chcilabym wiedziec na 100%:tak:

TERI - gratuluję córeczki!!!:-):-):-) Wspaniale!!! Ja wyleczyłam ostatnio infekcję Furaginem, a tez była już taka porządna.

JUSTA - kciuki zaciśnięte z całych sił!!!

Teri, super ze 100% corka. Furagin powinien wyleczyc te zapalenie. Mojej corce pomaga. Ona siadzie na zimnym i za raz chory pecherz, sika co chwila i ja piecze ale furagin zawsze pomaga.
Wizytujace ,kciuki zawsze mam zacisniete:)

reklama
Justa kciuki zaciśnięte, wrócisz to szybciutko napisz !

Teri mam nadzieję, ze infekcja szybko minie i nie wróci już ! A córci gratuluję i cieszę się, że nasi chłopcy będę mieli wybór i nie będę się bić bo jak na razie na jedną dziewczynkę przypada dwóch chłopców :)

Ja dokładnie za dwa tyg. będę już po połówkowym - nie mogę się już doczekać ale przestałam się tak martwić odkąd Hubert łobuzuje i kopie porządnie :) Wiem, że jest i sobie zdrowo rośnie.

Do góry