reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
katko ale mnie rozbawiłaś:-D nie martw się, u mnie na ostatnim usg pani doktor stwierdziła ze dziecko ma... jakies duże uszy:szok: na co ja przerażona do niej że ani ja ani mąż nie mamy dużych uszów, póżniej jak sprawdzała płec to tak patrzy patrzy i mówi... no niby siusiak jest ale bez jajek:szok::szok: na co ja... to świetnie ! mam wrócić do domu i powiedziec mężowi że nasze dziecko na duże uszy, ma siusiaka ale jaj juz nie ???
śmiechu było co nie miara, choc po powrocie do domu oglądałam uszy mężowi czy rzeczywiście nie są za duże:-D
gratuluję synka, masz imię ??

A do której kliniki/szpitala chodzisz? Widzę, że Ty też z Warszawy, więc... :)
A gdzie zamierzacie rodzić kobietki z Warszawy?

Ja synka rodzilam na Żelaznej, teraz też tam się przymierzam, ale nie wiem jeszcze....

Katka_83 gratuluję zdrowego maluszka i synka :-)
Jak dziecko jest duze to tak jakos latwiej ogarnąć (chociaż nie mam porównania, bo mój wlasnie był spory) ;-) Dasz radę! Chyba lepiej jak malenstwo duze niz jakby miało byc za malutkie...
Ja mam 170 cm wzrostu, maz 188 cm synek sie urodzil 4300 i 58cm :szok:

Katka gratuluję zdrowego synka !\

Wzrostem się nie przejmuj. Mnie pod koniec ciąży straszyli, że mały będzie duży, że dobre ponad 4 kg będzie miał bo jest długi a jak się urodził to fakt był długi - 57 cm i przy tym wzroście tylko 3200g. I tak jest do teraz, wysoki i chudy :)

asiulka cieszę się ze na wizycie wszystko OK :)

katka zdjęcie piękne, cieszę się ze wszystko ok! Ze swojego doświadczenia moje powiedzieć że ja jestem wysoka, mąż także, moi rodzice i teście też do specjalnie niskich nie należą. Synek urodził się 58cm z wagą 4350g ;-) Z powodu tej wagi musiałam mieć cc, ale bardzo dobrze wspominam ten czas :-) Dodam że Dawidek ma 2 latka i wzrostem i wagą duuuużo wykracza poza wszystkie siatki centylowe ;-) Choć są one na tym samym poziomie, czyli rozwija się prawidlowo. Jest większy od wszystkich swoich rówiesników, widać taka jego uroda juz od urodzenia :-)

NikaMD - ja stawiam na Piaseczno, bo mój gin jest tam z-ca ordynatora, a jak nie zdążę to Żelazna.

dziewczyny, byłam awaryjnie na IP, bo okropnie bolał mnie brzuch. z dzieckiem wszystko ok, szyjka zamknięta, ale prawdopodobnie bol od nerki. nospa 3x2 i plackiem mam leżeć

Katka super zdjecia i fajnie , ze wszytsko dobrze z malutkim:) a to , ze bedzie wysoki to lepiej dla niego:) dziewczyny wola wyzszych heheheh

co do wzrostu to ja mam 170 mimo , ze wszyscy w rodzinie moejej sa bardzo niscy, u mojego jest tak samo on wysoki a reszta niska, wiec czasem to nie ma znaczenia

Ja mam wizyte w czwartek , beda sprawdzac moja przegrode no i moze przy okzaji sie doweim co mam, czuje , ze dziewczynka ale sie okaze, jak bedzie chlopak to tez bede szczesliwa a moj tym bardziej;)
wszyscy sie smieja , ze bede miaal dziewczynke bo juz troche mi urody odebrala :)

Gratuluje kobietki udanych wizyt :) Katka tobie kochana gratuluje synka. Zdjęcia prześliczne:tak:

Ja jestem niska, mąż wysoki a urodziłam kruszynkę 51cm i 2300. Za to szwagierka 3 miesiace temu urodziła córeczkę 3780 58cm a oni więcej niż po 160cm nie mają. Wyjść to na pewno maleństwo wyjdzie :)

reklama
ANISIAJ - pisałaś dzisiaj o takim bólu z boku brzucha -taki jakby kolkowy a niekolkowy???
Ja mam takie bóle od kilku dni... dlatego pytam tak szczegółowo.

Do góry