teri114
Fanka BB :)
DzikaBez super że wszystko dobrze widzisz jakbym chodziła na nfz to bym pewnie pretensji nie miała bo wiadomo za darmo to cudów nie ma ale prywatnie i tak na odwal sie wizyta ja myśle ze wczoraj gin miał duzy poslizg bo jedna babka siedziała godzinę !!! i potem sie kolejka zrobiła i chyba chciał nadrobic stracony czas bo przedemna była dziewczyna tez może z 10 minut ja jak wyszłam to w poczekalni każdy mówi już ?? tak szybko ? bo widzieli kobita w ciązy to pewnie posiedzi a tu expres a to mój gin od 10 lat i zawsze byłam zadowolona z niego praktycznie nie czuje ze miałam wizytę byle do piatku ... to 21 więc mam nadzieję że swiat sie nie skończy i zdążę zobaczyc maluszka ;-);-):-)
korba to kciukasy za wizyte &&&&&&&&
kurcze no nie fajnie tak sie nastawić na płeć a potem zmiana ja bym sie chyba popłakała bo pewnie juz bym zdążyła nakupowac różowych ubranek i sie nastawić to nie tak łatwo sie potem przestawić a pomyłki sie niestety zdarzają to lepiej zawsze zostawić sobie ten margines pomyłki
korba to kciukasy za wizyte &&&&&&&&
kurcze no nie fajnie tak sie nastawić na płeć a potem zmiana ja bym sie chyba popłakała bo pewnie juz bym zdążyła nakupowac różowych ubranek i sie nastawić to nie tak łatwo sie potem przestawić a pomyłki sie niestety zdarzają to lepiej zawsze zostawić sobie ten margines pomyłki
Ostatnia edycja: