reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to ja wróciłam:-). lekarz zapytał co słychać a ja na to - nie wiem co tam w środku się dzieje , musi pan koniecznie sprawdzić panie doktorze :-) zaczął się śmiać i powiedział , ze w takim razie zaprasza na fotel i na usg . Dzidziuś ma 9 cm , i machał do nas ręką . No i jak to pan doktor określił - " Na 100 % trzecia noga " :-D. Więc skoro drugi lekarz twierdzi , ze to syn to chyba jest syn . Mam zdjęcie "trzeciej nogi " - dostałam w prezencie świątecznym:-). Następna wizyta 9 stycznia .Gratuluję pozostałych udanych wizyt.

Myślałam , że będzie córa ;-). Cicho liczyłam na synka - no bo to do podwójnej pary:-D. Ale ja to tak mam - córy moje są wystarane ( po paru miesiącach starań zachodziłam w ciążę ) , a z synkami to takie "wpadki " :tak:

MatkaEwa to super !!! masz juz spokojne świeta nie ma to jak udana wizyta :tak:i gratuluje synka to pewnie Wojtuś się cieszy że bedzie miał brata a nie same ''baby'' i koniecznie wrzucaj zdjęcie tej trzeciej nogi ;-)

MatkaEwa gratuluję wizyty i synusia:D

Kurcze ta historia Korby mnie zaintrygowała... wiem, że nie raz się tak zdarza, ciekawe ile z nas pozna płeć a później okaże się, że jest inna niż było mówione... :)))

Dziękuję :) Zaraz Wam pokarzę to cudo :-D chociaż po zrobieniu zdjęcia telefonem są bardzo niewyraźne. To są ujęcia z dołu , więc widać nogi i to co pomiędzy. To pierwsze jest z badań prenatalnych 20121219107.jpg

A to dzisiejsze , tylko jedna noga uciekła :tak: a trzecia jest zaznaczona strzałką , którą kiepsko widać na zdjęciu 20121219106.jpg

Ewa- gratuluje wizyty i synka
Smile- ja właśnie z tego powodu będe sie pytać dopiero na połówkowym, ale takie pomyłki sie zdażają, a wiadomo jak jest jak raz sie nastawisz to pózniej można czuć taką strate albo rozczarowanie nawet jeśli początkowo chciało się inną płeć, chyba nie ma na to rady no moze jedna jak poznasz płeć po porodzie to nie ma opcji pomyłki:-)

reklama
Do góry