reklama
No to ja wróciłam:-). lekarz zapytał co słychać a ja na to - nie wiem co tam w środku się dzieje , musi pan koniecznie sprawdzić panie doktorze :-) zaczął się śmiać i powiedział , ze w takim razie zaprasza na fotel i na usg . Dzidziuś ma 9 cm , i machał do nas ręką . No i jak to pan doktor określił - " Na 100 % trzecia noga " . Więc skoro drugi lekarz twierdzi , ze to syn to chyba jest syn . Mam zdjęcie "trzeciej nogi " - dostałam w prezencie świątecznym:-). Następna wizyta 9 stycznia .Gratuluję pozostałych udanych wizyt.
mama wikusi2010
Fanka BB :)
ewa gratuluje udanej wizyty i synusia. A mialas jakies przeczucia wcześniej co do płci?
teri114
MatkaEwa to super !!! masz juz spokojne świeta nie ma to jak udana wizyta i gratuluje synka to pewnie Wojtuś się cieszy że bedzie miał brata a nie same ''baby'' i koniecznie wrzucaj zdjęcie tej trzeciej nogi ;-)
JUSTA19854
gratuluję udanej wizyty
ja tez mam ciche przeczucie, ze u mnie będzie chłopak, ale to zobaczymy dopiero w nowym roku:-)
ja tez mam ciche przeczucie, ze u mnie będzie chłopak, ale to zobaczymy dopiero w nowym roku:-)
Dziękuję Zaraz Wam pokarzę to cudo chociaż po zrobieniu zdjęcia telefonem są bardzo niewyraźne. To są ujęcia z dołu , więc widać nogi i to co pomiędzy. To pierwsze jest z badań prenatalnych
A to dzisiejsze , tylko jedna noga uciekła a trzecia jest zaznaczona strzałką , którą kiepsko widać na zdjęciu
A to dzisiejsze , tylko jedna noga uciekła a trzecia jest zaznaczona strzałką , którą kiepsko widać na zdjęciu
DzikaBez
Ewa- gratuluje wizyty i synka
Smile- ja właśnie z tego powodu będe sie pytać dopiero na połówkowym, ale takie pomyłki sie zdażają, a wiadomo jak jest jak raz sie nastawisz to pózniej można czuć taką strate albo rozczarowanie nawet jeśli początkowo chciało się inną płeć, chyba nie ma na to rady no moze jedna jak poznasz płeć po porodzie to nie ma opcji pomyłki:-)
Smile- ja właśnie z tego powodu będe sie pytać dopiero na połówkowym, ale takie pomyłki sie zdażają, a wiadomo jak jest jak raz sie nastawisz to pózniej można czuć taką strate albo rozczarowanie nawet jeśli początkowo chciało się inną płeć, chyba nie ma na to rady no moze jedna jak poznasz płeć po porodzie to nie ma opcji pomyłki:-)
reklama