reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

katka- dobrze że z dzickiem wszystko w porządku, dziwna ta gin. nie mogła zapytać Cię o OM zeby badanie zrobia dobrze, co do kalendaża to dobry jest na na tej stronie: Który to tydzień ciąży? - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl albo tak jak na sywakach z bb tak samo liczą lekarze

reklama
ja już po wizycie jesli to tak można nazwać :baffled: więc 4 tygodnie czekania godzina w poczekalni był poślizg i wizyta trwająca 5 minut :baffled: na samolocie 2 minuty bo stwierdził że jak mam ten brzuch taki twardy to nie będzie mi gniótł minuta na sprawdzenie czy serduszko bije i 2 minuty rozmowy :baffled: mam zrobic dodatkowy mocz jak nie bedzie poprawy to antybiotyk serduszko bije nie jest zle ale musze sie bardziej oszczędzać hmmm i to tyle 80 zł proszę:baffled:człowiek tak czeka na te wizyty a tu nawet dziecka nie zobaczy nastepna za 4 tyg 15 stycznia połówkowe może uda sie zrobić 4D
ale ja na szczęście byłam przebiegła i zeby spędzić spokojne święta mam umówiona wizyte z usg na ten piątek ;-)
czy tym lekarzom tak trudno zrozumieć że nie jest nam łatwo czekać żeby zobaczyć dziecko na usg 2 miesiące ????????

Teri, masz rację i dobrze, że umówiłaś się na piątek na usg. Wszystkie wiemy, jak ważne jest, żeby zobaczyć nasze maleństwa. Dobrze, że słyszałaś serduszko, ale jak zobaczysz przed świętami to będziesz na pewno spokojniejsza:) powodzenia i gratuluję pozostałym dziewczynom dobrych wieści na wizytach!

TERI - przykro mi, że tak wyglądała wizyta. Najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok. Dostałaś jakieś leki rozkurczowe na twardy brzuch???

Dobrze Teri, że z maluszkiem dobrze :happy2:

A ja taką nadzieję miałam, że uda mi się dostać do gin i zobaczyć maluszka jeszcze przed świętami - a tu zonk. Specjalnie nie dzwoniłam, bo pani w rejestracji często mówi, że nie ma szans, bo dużo osób. Wybraliśmy się więc osobiście i pod drzwiami zastaliśmy kartkę "od 18 grudnia do 3 stycznia dr ginekolog nie przyjmuje". Normalnie się rozpłakałam :-( No i przyjdzie mi czekać do 8 stycznia (na ustaloną wizytę).

Teri najważniejsze, że z Maleństwem OK. Teraz masz na co czekać, następna wizyta połówkowe - wielka rzecz:D no i może zobaczysz maluszka 4D:))) czas szybko zleci... święta, święta i po świętach, później sylwester i już prawie będzie wizyta!!!

Palindromea Tobie do 08.01 też nie wiele zostało!!!! nie martw się....

Ja mam dzisiaj po 20:00 wizytę... Dzidzię widziałam w sobotę na prenatalnych ale mam cichą nadzieję, że DR pozwoli mi podglądać ją jeszcze przed świętami:) proszę o &&&&& :)

3mam kciuki za dzisiejsze wizytujące!

reklama
Smile, wiem, że do wizyty już niedaleko (3 tygodnie), ale tak bym chciała go zobaczyć. Od listopada czekam, a naprawdę nie jestem cierpliwym człowiekiem...

3mam dziś za Ciebie kciuki.Za inne dzisiejsze "wizytki" również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry