reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to jestm po wizycie, MEGA SZCZĘŚLIWA
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Macica idealna, mięciutka i czyściutka. Dzieciątko usadowione daleko od szyjki i ma 6mm.
I zobaczyłam serduszko!! Napiękniejszy widok na swiecie, lekarz był w szoku bo powiedział ze nie spodziewał się że je zobaczymy i to tak wyraźnie! I jego tekst "Pani Paulino proszę zobaczyć, serce wali jak dzwon!"
biggrin.gif
Oczywiscie poryczałam sie jak głupia!
Ciąża jak narazie wzorowa, dzieciątko zdrowe i silne. Z lekarza jestem bardzo zadowolona mimo że usg ma trochę szajskie
wink2.gif

krolowa GRATULACJE BLIŹNIĄT!! Super wieści :-)
fioletowa super!! Mam nadzieję ze teraz już będzie tylko lepiej i co wizyta to bardziej pozytywne informację będą się sypać :-)

Fioletowa super wieści oby tak dalej :-)

Królowa gratulacje ogromne podwójnego szczęścia :-) No beta faktycznie wysoka jak na ten tydzień, a po czym gin bliźniaki stwierdził po becie czy usg???

Paulinko gratuluję mocnego serduszka ;-) Ja idę na wizytę 26.10 to będzie 6tydz.3dzień i też mam nadzieję usłyszeć serduszko :-)

Gratuluję Wam wszystkim, ja ponownie czekam na bete. A wizytę będę miała pewnie w przyszłym tyg. Powiedzcie mi czy lekarze pozwalali mężom wejśc aby zobacyzli maluszki na USG?

dziewczyny gratuluję wizyt :-D super wieści

u nas spokojnie przy każdym może być, tylko że ten mój teraz na razi nie chce... ech trudno, później go wyciągnę na jakieś 3d ;-)

Królowa gratulacje ogromne podwójnego szczęścia :-) No beta faktycznie wysoka jak na ten tydzień, a po czym gin bliźniaki stwierdził po becie czy usg???

Po jednym i po drugim. On się czegoś tam dopatrzył. Ja miałam z tym problem.

Gratuluję Wam wszystkim, ja ponownie czekam na bete. A wizytę będę miała pewnie w przyszłym tyg. Powiedzcie mi czy lekarze pozwalali mężom wejśc aby zobacyzli maluszki na USG?

To zależy od lekarza. U mnie była teraz krótka wizyta, za 10 dni tez będzie krótka - wtedy bez męża. Potem na długie to już można z mężem. Chociaż pewnie jakbym poprosiła to za 10 by mógł ze mną iść.

reklama
Hej. Dziewczyny jezeli macie umowiona wizyte u lek i chcecie zebysmy mogły wspolnie trzymac za was kciuki prosze o pw z inf w jaki dzien i o ktorej godz. Wszelkie zmiany tez proszę wysyłac na pw. Pozdrawiam i trzymam kciuki za dziewczyyny które w najblizszym czasie wizytuja :)

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsza wizyte:

monia_bed 25.10.2012 godzina16.00

Ostatnia edycja:
Do góry