reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
wisienko tulę was mocno

Agacia-ja miałam w poprzedniej ciąży wysoką prolaktynę i w trakcie bardzo rosła ale lekarz powiedział że to normalne i bezsensu w pewnym momencie już kjontrolować.
Teraz nie planowałam ciaży i nie jestem jeszcze pod kontrolą endokrynologa ale cały czas karmiłam piersią więc na pewno prolaktyna jest eksrta wysoka... Idę do endo na NFZ w sobotę
Dzisiaj porobiłam prywatnie badania na tarczycę (TSH, FT4 i anty-TPO) i z tymi wynikami już pojadę żeby było szybciej

dzięki dziewczyny
saara opcję z późniejszym zapłodnieniem wykluczam z dwóch powodów. Po sexe 20 nie kochalismy sie tydzień a 10 dni po owu(20 byla) zrobiłam test. Gdybym zaszła w tydzień póxniej to test by mi po 3 dniach nie wyszedł.

Wisienko trzymam kciuki! Oby bylo wszystko ok!

Wrocilam wlasnie od gina, bo od kilku dni mnie brzuch delikatniutko pobolewal tam na dole wiec pojechalismy. Gin powiedzial ze jest za wczesnie aby bylo cokolwiek widac i faktycznie na usg widac tylko jakis cien moze cos z tego bedzie, ale nie wiadomo. Zbadal mnie no i niestety bylo troche krwi na szyjce macicy :-(
Powiedzial ze albo to tylko takie male plamienie co sie czasem zdarzyc moze, albo no coz jutro bedzie obfite krwawienie i bedzie po zawodach buuuuuu :-:)no:
Jutro rano ide jeszcze na bete i progesteren aby sprawdzic jakie sa poziomy. Wyniki beda albo jutro albo w piatek to cos bede wiecej wiedziala. Od jutra mam tez brac duphaston.
.... no zobaczymy jutro juz cos bedzie wiadomo wiecej, czy bedzie krwawienie czy nie....

Najgorsza ta niepewnosc.... ale cos byc musialo, albo daj Boze jest bo 2 testy pozytywne mam i wszstkie objawy tez sa... ehhhhhhhhhh:-(

NikaMD trzymaj się. Leż, odpoczywaj. Będzie dobrze. To pewnie było krwawienie jak zarodek się zagnieżdżał. Albo jak któraś dziewczynka pisała "a sexik był?".

wisienka tulę i trzymam kciui żeby to było to tyłozgięcie

nika za was też trzymam kciuki

ech a ja za 2 godziny wizyta, mam nadzieję że może dziś dostanę lepsze wieści
a potem może do mamy pojade, chcwilę posiedzieć...

reklama
Do góry