reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
to i ja opiszę swoją pierwszą wizyte
o ciąży wiedziałam od samego początku mozecie nie wierzyć ale dzień po stosunku wiedziałam że się uda/udało
test zrobione w 26 i 27 dc kreski bledzioszki tzw cienie cienia tydzień później juz 2 wyraźne kreski. 6 marca mówie ide do lekarza państwowego to był 5 tydzień 3 dzień lekarz powiedział ze on ciąży nie widzi ze nawet macica nie jest rozpulchniona ale on musi mnie traktowac jako ciężarna bo test wyszedł pozytywnie. usg nie zrobił i w sumie nic mi nie powiedział oprócz tego ze w dwóch poprzednich ciążach spasłam się jak świnia - dosłownie. ( w pierwszej przytyłam 20 w drugiej 18 kg) i ze mam wrócić za 2 tygodnie wkurzyłam sie i nastepnego dnia poszłam prywatnie a tam pani gin zrobiła usg zobaczyła pęcherzyk - pusty i troszkę za mały a obok pęcherzyka krwiak. no przecież gdybym nie poszła do niej to do dzisiaj bym o tym krwiaku nie wiedziała. tak że więcej do tego państwowca nie pójde obecnie czekam do 26 marca wtedy ide do gin i biorę luteinę

Taycia gratulacje!

gragorajka
- jesli lekarz ci nie odpowiada, zmien koniecznie- musisz mu ufac i dobrze sie z nim czuc przez 8 miesiecy !
Moj lekarz, ktoremu ufam bedzie od przyszlego tygodnia na urlopie do 13 kwietnia, ale trudno czekam na niego (poszlam do innego i trafilam na chama)

Ja mam najlepszą gin na świecie niestety trafiłam na usg do takiego konowała w Lux med ale to juz inna historia wiecej go nie zobaczę.

Witajcie, ja już po wizycie. I widziałam DWA SERDUSZKA! Jestesmy bardzo szczęśliwi. Ginka powiedziała, by na razie byc ostrożnym, bo różnie bywa z ciążami bliźniaczymi tzn. nie zawsze udaje się dwa maluchy się rozwineły,ale jest dobrej mysli:-)
Troche w szoku jesteśmy!

Zazdroszczę Ci kosmicznie. Mój mąż jest z bliźniaków i miałam cichą nadzieje ze mi też się uda no ale cóż do dwóch razy sztuka haha. No i tak poza tym gratuluję serdecznie bliźniaków i wszystkich innych bijących serduszek.

reklama
Gragorajka a ja Ci się przyznam że Twojego gifa z avatarka wczoraj po wizycie potwierdzającej rozesłaliśmy do rodziny mmsami:p żeby powiadomić:))) wesoło było:p

wizytownik:

anisiaj-------------24.03
Elzu----------------26.03
maadzia31---------26.03
Wesoła Kobietka---27.03 g 17:00
Sylha----------------27.3 g 18:00
Crazy Girl----------29.03
Moi-ka-------------30.03
hanoos ------------04.04
Nanulika-----------11.04

mdmd--------------12.04
Andziak0307---------18.04

jak ktoś wpisuje termin to niech wpisuje razem z ostatnią listą wizyt.....

Ostatnia edycja:
Do góry