sylha
mama bliźniakowa
Kruszka- cieszę się bardzo!!!!!!!!:-) Mam nadzieję, że ja również we wtorek usłyszę oba serduszka!!!!!!
Ja mam wizytę 27 o 18,00
Ja mam wizytę 27 o 18,00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taycia gratulacje!
gragorajka - jesli lekarz ci nie odpowiada, zmien koniecznie- musisz mu ufac i dobrze sie z nim czuc przez 8 miesiecy !
Moj lekarz, ktoremu ufam bedzie od przyszlego tygodnia na urlopie do 13 kwietnia, ale trudno czekam na niego (poszlam do innego i trafilam na chama)
Witajcie, ja już po wizycie. I widziałam DWA SERDUSZKA! Jestesmy bardzo szczęśliwi. Ginka powiedziała, by na razie byc ostrożnym, bo różnie bywa z ciążami bliźniaczymi tzn. nie zawsze udaje się dwa maluchy się rozwineły,ale jest dobrej mysli:-)
Troche w szoku jesteśmy!