reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
to i ja opiszę swoją pierwszą wizyte
o ciąży wiedziałam od samego początku mozecie nie wierzyć ale dzień po stosunku wiedziałam że się uda/udało
test zrobione w 26 i 27 dc kreski bledzioszki tzw cienie cienia tydzień później juz 2 wyraźne kreski. 6 marca mówie ide do lekarza państwowego to był 5 tydzień 3 dzień lekarz powiedział ze on ciąży nie widzi ze nawet macica nie jest rozpulchniona ale on musi mnie traktowac jako ciężarna bo test wyszedł pozytywnie. usg nie zrobił i w sumie nic mi nie powiedział oprócz tego ze w dwóch poprzednich ciążach spasłam się jak świnia - dosłownie. ( w pierwszej przytyłam 20 w drugiej 18 kg) i ze mam wrócić za 2 tygodnie wkurzyłam sie i nastepnego dnia poszłam prywatnie a tam pani gin zrobiła usg zobaczyła pęcherzyk - pusty i troszkę za mały a obok pęcherzyka krwiak. no przecież gdybym nie poszła do niej to do dzisiaj bym o tym krwiaku nie wiedziała. tak że więcej do tego państwowca nie pójde obecnie czekam do 26 marca wtedy ide do gin i biorę luteinę

Taycia gratulacje!

gragorajka
- jesli lekarz ci nie odpowiada, zmien koniecznie- musisz mu ufac i dobrze sie z nim czuc przez 8 miesiecy !
Moj lekarz, ktoremu ufam bedzie od przyszlego tygodnia na urlopie do 13 kwietnia, ale trudno czekam na niego (poszlam do innego i trafilam na chama)

Ja mam najlepszą gin na świecie niestety trafiłam na usg do takiego konowała w Lux med ale to juz inna historia wiecej go nie zobaczę.

Witajcie, ja już po wizycie. I widziałam DWA SERDUSZKA! Jestesmy bardzo szczęśliwi. Ginka powiedziała, by na razie byc ostrożnym, bo różnie bywa z ciążami bliźniaczymi tzn. nie zawsze udaje się dwa maluchy się rozwineły,ale jest dobrej mysli:-)
Troche w szoku jesteśmy!

Zazdroszczę Ci kosmicznie. Mój mąż jest z bliźniaków i miałam cichą nadzieje ze mi też się uda no ale cóż do dwóch razy sztuka haha. No i tak poza tym gratuluję serdecznie bliźniaków i wszystkich innych bijących serduszek.

reklama
Gragorajka a ja Ci się przyznam że Twojego gifa z avatarka wczoraj po wizycie potwierdzającej rozesłaliśmy do rodziny mmsami:p żeby powiadomić:))) wesoło było:p

wizytownik:

anisiaj-------------24.03
Elzu----------------26.03
maadzia31---------26.03
Wesoła Kobietka---27.03 g 17:00
Sylha----------------27.3 g 18:00
Crazy Girl----------29.03
Moi-ka-------------30.03
hanoos ------------04.04
Nanulika-----------11.04

mdmd--------------12.04
Andziak0307---------18.04

jak ktoś wpisuje termin to niech wpisuje razem z ostatnią listą wizyt.....

Ostatnia edycja:
Do góry