reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gragorajka, tak mialam przedwczoraj i mam juz pecherzyk na 6 mm ale nie widac nic poza tym, bardzo mnie to zmartwilo ale lekarz powiedzial ze jak na taki malenki pecherzyk to normalne i mam sie nie martwic. ale jak czytam to inne mamusie majá mniejsze pécherzyki i ladnie widac juz:/ u mnie to ok 5 tydzien i 2 dzien ... kalkulatory roznie podajá :/

przepisal mi cyclogest (progesteron) i powiedzial ze mam sié pojawic za okolo 10 dni i na pewno bedzie dobrze, zalecil zero sexu i ograniczyc stres bo widzial ze az sie cala trzeslam z nerwow.

Gragorajka- może miałaś też owulkę później?!?!?!Ja miałam USG dokładnie w 5t4d i też gin oprócz pęcherzyka nic nie widział i kazał mi się nie martwić!!!!!Ja mam kolejne USG 27 i latam cała ze strachu czy na pewno wszystko jest w porządku. Jedynie mnie uspokajają mdłości, ale te też potrafią wykończyć......Będzie dobrze zobaczycie dziewczyny musimy tylko moooocnooo wierzyć w nasze maleństwa!!!!!

No ja się denerwuję jak nic bo już raz usłyszałam na pierwszym USG że jest źle. To moje drugie podejście wiec wchodziłam tam ze łzami w oczach. A ten lekarz to jeszcze jakiś cham teraz dopiero zaczełam czytac opinie na stronach i wszystko tak jak na mojej wizycie. No nic. Spokoju spokoju i spokoju. Teraz mam miesiąc l4 więc bede odpoczywać. Wczoraj tez miałam wizyte u mojej gin i jedynie miałam podwyzszone coś tam w moczu a tak poza tym wpożo.

Ja juz po wizycie.
Moja dzidzia ma 8 tyg i 3 dni i mam termin na 28 pazdziernika,ale zostaje z Wami jesli oczywiscie mi na to pozwolicie :-) serduszko pieknie bilo! wszystko jest ok :-D jestem jeszcze w lekkim szoku,bo 18 lutego bylam u ginekologa i ona wykluczyla ciaze,wiec spodziewalam sie dzidzi max 7 tygodniowej,a tu takie rzeczy :-D jak tam pozostale wizyty Dziewczyny??

reklama
Ja juz po wizycie.
Moja dzidzia ma 8 tyg i 3 dni i mam termin na 28 pazdziernika,ale zostaje z Wami jesli oczywiscie mi na to pozwolicie :-) serduszko pieknie bilo! wszystko jest ok :-D jestem jeszcze w lekkim szoku,bo 18 lutego bylam u ginekologa i ona wykluczyla ciaze,wiec spodziewalam sie dzidzi max 7 tygodniowej,a tu takie rzeczy :-D jak tam pozostale wizyty Dziewczyny??

Gonisz mnie gonisz :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry