Już po badaniu, wszystko super pięknie, Szkrabek spał i dał wszystko sprawdzić. Ma 7 cm, nosek jest, wszystkie duże kości ładnie uwapnione, główne organy wewnętrzne widoczne, brak przepukliny. Przezierność karkowa 2mm czyli OK. Policzone paluszki w rączkach - po 5 :-) Serduszko bije - słyszałam, 147 uderzeń na minute, brak szmerów (zastawki w porządku). Widziałam też zarysy buzi
Płeć w tym tyg można ponoć określić na 60%, ale pani powiedziała, że kąt guzka płciowego wskazuje na chłopaka, ale żeby się nie nastawiać jeszcze (hyhy, ja od początku jestem nastawiona). Fotki wrzucę jak dotrę do domku :-)
edit: wstawiam foty
Na drugiej widać badanie płci, a na czwarej łapka - rozczuliła mnie :-) Dwa ostatnie 3D, na ostatnim zbliżenie na buzię ;-)
Płeć w tym tyg można ponoć określić na 60%, ale pani powiedziała, że kąt guzka płciowego wskazuje na chłopaka, ale żeby się nie nastawiać jeszcze (hyhy, ja od początku jestem nastawiona). Fotki wrzucę jak dotrę do domku :-)
edit: wstawiam foty
Na drugiej widać badanie płci, a na czwarej łapka - rozczuliła mnie :-) Dwa ostatnie 3D, na ostatnim zbliżenie na buzię ;-)
Ostatnia edycja: