reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
hej, dzis ja miałam z rana wizyte :) Mikołaj jest dalej Mikołajem a zjedzony na snaidanie czkoladowyy cukierek sprawił że młody tak sie wiercił ze ledwo go mozna było zbadac :)Rośnie chłopak jak na drożdzach...pownninam byc dzis w 19t 6 dni a wg usg wychodzi 20t 4 t i termin porodu przesunla juz sie na 8 sirepnia(choc tym terminem ponoc nie ma co sie sugerowac. Mierzy nie wiem ile :/ a waży 346 g (czyli chyba troszke grubasek z niego :D). A mamusia od ostatniej wizyty przytyła 0,2 kg :D Z fotek nie za bardzo mam Wam co wrzucić bo to głównie zdjecia jego pomiary.

devi
clap.gif
super wieści, kiedy kolejna wizyta???

przed swietami mam jeszcze zrobic na usg 3d (bo dzis bylo 2d) a sama wizyta bedzie we wtorek zaraz po swietach (26.04)...wiec pewnie waga zanotuje duuuuzy skok :D

2 dni temu, byłam na USG 3d, będzie Wiktoria :D będzie miała już pół kilo:)
tego dnia wieczorem, tak kopała że nawet mąż mój poczuł.
Szczerze, pierwszy raz od początku ciąży poczułam wielkie szczęście:)
Kupiłam wyprawkę , album dla dziecka , rożek i kołysanki:D

wiki.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry