reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

karolinkakz, szuszu - trzymam kciuki za udane wizyty i oby maleństwa współpracowały :)

Moje jak najbardziej współpracowało:) Ale najpierw o połówkowym, lekarz sobie mierzył wszystkie części ciała od główki aż po nózki, słyszałam jak bije dziecku serduszko i ogólnie mówił, że wszystko w jak najlepszym porządeczku:-)

A jaka jestem szczęśliwa... Mmm... Doktorek powiedział, że na 90% dziewczynka:-D moje wykłócanie się ze wszystkimi dało skutki, wszyscy mówili, że to będzie chłopiec ale ja szłam w zaparte i teraz się bardzo cieszę:rofl2: Czuję się dzisiaj jak w raju:-)

reklama
Karolinkaz- gratuluję upragnionej córci :-)

Aj, ja dzisiaj też mam wieczorkiem wizytę i ciekawa jestem co tam u mojej małej i czy przypadkiem z mojej małej chłopczyk się nie zrobił ;-)

reklama
Do góry