reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Tonya - humor troszkę lepszy ale lęk o dzidzi jest dalej, ale gdyby konieczny był szpital to pewnie by mnie zostawili, jak sie pogorszy to i tak tam wyladuje. Cos widzę ze my obie na dietce wątrobowej teraz będziemy - będziemy się dzielić przepisami i pomysłami na obiadki bo niezbyt duży mamy wybór (uważaj na ciasto francuskie niby na logikę można jeść ale mnie męczyło po nim wczoraj i znalazłam ze niewskazane przy wątrobowce). przesyłam ci na priv artykuł chyba z najfajniejszą rozpiską co do tej diety.

akutan -
wyznaczył na zastępstwo babeczkę ale nie mam do niej tel kom a wiadomo w jakich to czasem godzinach czy dniach wolnych od pracy coś nas meczy...

karolaola -
kłucia to sie ja nie boję bo przywyklam jak 3 lata temu zapalenie watroby mialam po mononukleozie (na dodatek te same badania wykonywalam) tylko trochę poroblem z dojazdem na badania i kontrole mam bo mieszkam jakieś 25-30km od krk, mąż w pracy a konsultacje około 12 (jakby miał wracać po mnie a później odwozić to już cały dzień leci i ponad 150km no i koszty paliwa), a sama nie mogę prowadzić samochodu teraz...

edit bo zapomniałam Nikos ja też miałam tą krzywą cukrzycową chyba w 21tc

Ostatnia edycja:
Gratuluję udanych wizytek:tak:

mal-gosia powodzenia na wizytce;-)

Tonya super lekarza wybrałaś, tylko pozazdrościć, niestety nie każdy jest lekarzem z powołania a szkoda;-)

aga_irlandia kolejna córa? No może nie pisane Wam mieć chłopca:-) Albo mąż nie podpisał licencji na chłopców:-D ale ważne, że zdrowo się rozwija i nic się nie dzieje;-)

Witam
Mlodam, Sylvi, Akutan i Aga-Irlandia gratuluję udanych wizyt!

Flower trzymam kciuki za ciebie i nie przejmuj sie bedzie git

Tonya to swietnego lekarza trafilas że tak dociekliwie zbadal

A ja wczoraj mialam nieplanowana wizyte, rano mialam straszne skurcze i dzwonilam do mojej gin, kazala przyjechac, zbadala mnie, szyjka sie ponoc skrocila, jak to powiedziala gin "srednio mi sie ona podoba", mam sie oszczedzac w razie skurczy lekkich brac no-spe , a jak beda silne, bolesne lub zbyt czeste natychmiast przyjezdzac. Pozatym pobrala posiew, bo nadal mam zbyt duzo wydzieliny. No nic dzis staram sie w domu siedziec i sie larwic, ale jakos mi ciezko bo widze ile mam do zrobienia, bo czeka mnie jeszcze pranie ciuszkow do szpitala, lacznnie z moja koszulka do szpitala w proszku dla dzieci. Torba jeszcze nie gotowa:szok:, a tu nigdy nic nie wiadomo czy mala nie pospieszy sie. Jeszcze na niedomiar zlego ze szykla krotka to mala popoludniu wczoraj dostala czkawki i mi glowka non stop w ta szyjke uderzala

reklama
Do góry