reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Marcelinaa, pocieszę Cie.. mam 3x1 :-D :-D Też mam dylemat kiedy zaaplikować;). No i co dziwne.. mi nie wycieka rozpuszczająca się tabletka..hmm?:D W ogóle zrobiło się jak na pustyni momentami :-D

reklama
hmmmm ???? no ta wieczorna to luz, ale ta poranna? zapodałam se ją koło 11.. do 12 leżałam specjalnie, a teraz jak łazę to mi coś cieknie- a na majtkach mam biały mokry proszek hahaha

a mężowi już powiedziałam, że ma czas na deklarowanie się na cokolwiek, dopóki nie otworzę szuflady hahah ciekawe jak to będzie, bo biorę dopiero 2 dni..

hahahaha może za płytko se ją wsadziłam.. poćwiczę jutro jeszcze raz hehe

nie no.. nic nie mówił.. ani że mam leżeć.. ani że nie mogę na spacery z psami.. ani że ten teges z małżem.. powiedział tylko, że jak mi zejdzie poniżej 30 mm a mam 31 mm to będzie "źle", cokolwiek to znaczy.. no i że wciąż łożysko mam za nisko, nie tragicznie- ale że mogłoby być wyżej.. a miałam kurdę szyjkę jak żyrafa 56 mm.. ale to 6 tyg temu. To wszystko na pewno wina Pindzi, która mnie od 3 tyg notorycznie nawala po dole !!!!!!!!!!!!!!

Marcelinaa, tylko nie włóż Pindzi luteiny do ust jak się już rolą przejmiesz :-D :-D
Hmm, a nie pisałaś że masz 27? Bo tak mi się ubzdurało i dlatego się dziwiłam, że taka jesteś hop siup, mycie okien i w ogóle;-).

ja też z tą luteiną walczę od początku ciąży biorę 2x2-masakra :crazy:ale już zdążyłam się przyzwyczaić do codziennego noszenia tych nieszczęsnych wkładek ,spania w majtach i tej wyciekającej piguły.
Jutro idę na wyniki z krewki -chodzi o sprawdzenie mojej anemi czy coś sie poprawiło po braniu od 2 mies. żelaza-no jestem baaardzo ciekawa:tak:a wizytę u gina mam 23 czyli za tydzień.

Hmmm to moja 'pipunia' :-D jest turbo chłonna w takim razie:-D A wkładki i tak zawsze nosiłam, w majtkach zawsze spałam, więc mi wsio ryba <i może dlatego nie zauważam wycieków?:-D>

reklama
Do góry