reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Taycia piękny dzidziuś:)

karolaola gratuluję udanej wizyty.

Ja też już po. Serducho pięknie bije. A co do moczu to dostałam furaginę i urosept. Białka mam śladowe ilości więc powiedział,że nie ma się co martwić...
Kazał mi też leżeć z nogami do góry jak tylko mam czas... To na ten twardniejący brzuch...
I dostałam skierowanie na pyszny cukier i toxoplazmozę awidność....

TAYCIA ale sliczny synek!

RABKAA powodzenia na wizycie zaraz!

KAROLAOLA dobrze ze wszystko ok, a tym zelazem nie martw sie, moze wcale nie potrzebujesz, dlatego organizm sie go pozbywa?

dziewczyny sorry ale chyba wyszlam z materii...jak Wam badaja szyjke? po prostu badanie ginekologiczne jak rozumiem czy usg dopochwowe? glupie pytanie, ale mi ginka nigdy tego nie robi, wiec nawet nie wiem jak szyjka sie czuje itd

MAGGIE no widzisz,nie masz sie martwic wynikami moczu! a o zaleznosci z nogami u gory i twardniejacym brzuchem nie wiedzialam, ja czytalam ze na twardniejacy brzuch magnez jest dobry wiec pije codziennie tabletke musujaca...

jak juz pisalam testu na glukoze raczej tu sie nie robi, a toxo bede miala za 2 tygodnie, juz sie ciesze na wydadek ponad 40euro...no ale bardziej martwie sie czy wynik ok bo nie mam przeciwcial niestety

susumali a może to nie twardniejący brzuch:)? Ja to u gina jestem tak zakręcona ,że czasami nie wiem co on do mnie mówi. J
Jak już usłyszę serducho i ruchy to już później nic nie jest dla mnie ważne... Mówiłam mu też o kuciach w kroku, więc możeto na to? Już sama nie wiem:(

jak juz pisalam testu na glukoze raczej tu sie nie robi, a toxo bede miala za 2 tygodnie, juz sie ciesze na wydadek ponad 40euro...no ale bardziej martwie sie czy wynik ok bo nie mam przeciwcial niestety

susumali, nie wiem czy to Cię choć trochę pocieszy, ale dziś zapłaciłam za toxo trochę ponad 100 zł - to nadal mniej niż 40 euro ale też niemało :(

reklama
susumali badanie szyjki ja mam wykonywane na fotelu- badanie ręczne:-D
Mam nadzieję, że kolejne badanie krwi nie wykaże mocniejszego spadku hemoglobiny...

Kurcze jak dobrze, że miałam na toxo skierowanie, ale w sumie miałam wykonywane tylko raz w tej ciąży...

Do góry