reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
myszka edyta gratulacje, super wieści, co za radość, niech wszystkie dziś takie wieści przyniosą :)
Współczuję bardzo tym co krwawiły lub krwawią - wyobrażam sobie co czujecie, ale na przykładzie myszki widac, że nie zawsze to musi oznaczać najgorsze
sagaa mam tak samo, że robię się coraz spokojniejsza, ale czy dam radę całkiem wyluzować to nie wiem...czas pokaże

Myszka1987 Śliczne foteczki okruszka;)super ze wszytko jest porządku;)ja idę na kolejna wizytę 11 stycznia czyli za tydzień i troszkę się martwię tym czy wszystko jest wporzadku..;)

hej dziewczyny :-) ja dziś płakałam jak usłyszałam serduszko i zobaczyłam jak rusza swoimi rączkami ! wszystko jest super, ciąża przebiega książkowo i dzieciątko też roziwja się zgodnie z normami- lekarka powiedziała, że dzidzia ma 2,2 cm i termin nadal się nie zmienil - 12.08.2011 :-) że ryzyko poronienia już teraz wynosi tylko 5% więc już mogę być spokojna ! następna wizyta 31.01! poniżej wklejam zdjęcia :-)

Załączniki

• P1030534.jpg
    P1030534.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 55
agulalula super ciesze się ze wszystko ok mam nadzieję że jutro u mnie też będzie no i tak jak powiedziała p. dr możesz choć trochę się już uspokoić :-)

agulalula
super wiadomości :)
ja też już nie moge się doczekac usg , ostatnie miałam w 6 tyg i 5 dniu, a teraz czekam do 25ego
takie małe maleństwo a ile daje radości nie ? ja też na ostatnim usg jak zobaczylam jak serduszko bije, to aż moje mocniej zabiło - coś wspaniałego :D :)

reklama
Witam nowe sierpnióweczki:-)
Edyta, gratuluję dobrych wieści:-)
Agulalula, super zdjęcia i maluszek:-) Dobrze wiedzieć, że w tym okresie ryzyko poronienia spada.
Ja usg mam jutro, więc proszę trzymajcie kciuki:-)

Do góry