reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Pterusinska to już bliziutko :)

Millagros ♡♡ gratulacje [emoji6] nameczylas się kochaniutka
Baby są różne ...
Odpoczywaj teraz i cycujcie się ♡

Aob ruszy niedługo ♡♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milagros serdecznie gratuluje :-) zdróweńka dla Was:*

Joasia, Pyerusinska, MattiniM nie zostawiajcie mnie samej hihi

Mój pierwszy termin z on to 18 listopad dlatego jestem jeszcze w dwupaku :)

Ivi cudownie ze ju w domu, jakoś szybko mi zleciało u Ciebie dwie doby.
Zdróweńka dla Was życzę :*

Milagros serdeczne gratulacje!![emoji10][emoji10] Zdrówka dla Was[emoji2]

Szczerze to wkurzylabym się jakby mąż nie zdążył...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

Milagros straszna historia. Ale najważniejsze że jesteście już razem. Widzę że Lidzia jednak październikowa jeszcze [emoji5]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros- aż ciarki przechodzą po plecach jaknsie to wszystko czyta. Najgorsze wg mnie było fatalne i zupełnie nierofesjonalne podejście położnych z patologii. Na Twoim miejscu,- po wyjściu ze szpitala walnełabym przynajmniej im odpowiednią opinię na stronie fundacji Rodzić Po Ludzku. To straszne żeby żeby tych czasach dochodziło do tak głupich komentarzy i naśmiewania się z rodzącej. Każda z nas ma prawo do godnego porodu, a te wstrętne babska na 100%nie mają ani powołania ani predyspozycji to tego zawodu.
Krzykiem, darciem i innymi emocjami się nie przejmuj. Ja podczas obydwu porodów SN przy bólach partych darłam się w niebogłosy. W szpitalu są do tego przyzyczajeni. Dużo kobiet tak reaguje na silny ból i nie ma się czego wstydzić.
Najważniejsze, że dałaś radęi że córeczka dostała 10 pkt.
Co do karmienia to może nakładki coś by tu pomogły. Nie miałam nigdy takiego problemu ale to jedyne rozwiązanie jakie mi się nasuwa.

Milagros, też ciarki po plecach mi przechodziły, jak to czytałam :-( tak mi przykro, że trafiłaś na takie wredne babska... Popieram wszystko to, co napisała mama czwórki.
Ciesze się, że malutka zdrowa, a z kp może pomoże położna środowiskowa. Macie poradnie laktacyjna?
Kciuki trzymam, żebys jak najszybciej doszła do siebie.

Milagros no tak zła byłabym na położne nie na męża... u mnie też tyle mamy do szpitala więc nie dam go odesłać a jak już będzie czekał pod szpitalem trudno..
Opis straszny a podejrzewam, że jakby zobaczyć to z boku to wyglądało jeszcze gorzej niż wyobraźnia podpowiada[emoji20] nic tylko szybkiej regeneracji i powodzenia z kp życzę [emoji10]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 05.11

reklama
Milagros-po pierwsze gratki dla Ciebie i calusy dla Was za to ze bylyscie tak dzielne.
Na brodawki to albo kapturki albo jest w aptece takie cos do "wyciagania"brodawek. Jesli masz w zasiegu reki laktator to sprobuj nim zassac a noz pomoze.
Poloznych wspolczuje,az przypomnialy mi sie te moje co prxy zerowym rozwarciu i braku skurczy chcialy oxy podawac...od 9 rano do 18 twierdzily ze bede rodzic sn ze po oxy wszystko ladnie sie zgladzi i bedzoe super ;-)
Przykre to ze sa kobietami i traktuja inne kobiety tak jakby same nie chcialyby byc nigdy potraktowane.
Najwazniejsze ze malutka juz po drugiej stronie! cieszcie sie soba! jak tatus? zachwycony malutka? :-)
Krzykiem sie nie przejmuj bo ja po cc na tej juz normalnej sali sobie pojekiwalam jak macica sie obkurczala ;-

Do góry